Hopkins lehet Hitchcock

2011. január 24. 10:19

Életrajzi film készül a suspense mesteréről, mely Stephen Rebello Alfred Hitchcock and the Making of Psycho című regényén alapul. Anthony Hopkins még nem bólintott rá a felkérésre.

2011. január 24. 10:19

Életrajzi film készül Alfred Hitchcockról Sacha Gervasi rendezésében, aki John McLaughlin (Darren Aronofsky Fekete hattyújának írója) forgatókönyvét is átírja. A produkció Stephen Rebello könyvén alapszik és Ivan Reitman lesz a producer, aki saját produkciós cégét is bevonta a munkálatokba.

A főszerepre Sir Anthony Hopkinst szeretnék megnyerni, aki azonban még nem mondott igent. Hopkinst néhány évvel ezelőtt Ryan Murphy szerette volna Hitchcock-ként látni, akkor Helen Mirren lehetett volna a színész partnere, de ez a produkció végül kútba esett.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!