Az Eredet a legjobb film

2010. december 21. 13:30

Az IMDb éves összesítésén az Eredet lett a legjobb film, Johnny Depp pedig a legkedveltebb színész. A hatalmas online filmes adatbázis a felhasználók keresései, szavazatai és rangsorolása alapján állította össze a 25-ös listát.

2010. december 21. 13:30

Az IMDb filmes adatbázis sokszázezer felhasználója a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült Eredet című filmet találta 2010 legjobb filmjének. Az első ötbe három animáció is bekerült: a Toy Story 3 lett az év második legjobb filmje, az Így neveld a sárkányodat a negyedik, az Aranyhaj és a nagy gubanc pedig az ötödik helyre került. A harmadik a Közösségi háló című Facebook-film lett. Az első tízben ott van még a Viharsziget, a Harry Potter és a Halál ereklyéi I. része, a Scott Pilgrim a világ ellen, valamint a Tolvajok városa című film is.

Johnny Depp az Alice Csodaországban, valamint Az utazó című alkotások révén érdemelte ki az első helyet. Az Alkonyat vámpír-saga főszereplői kedveltek az IMDb százmillió látogatója körében: Kristen Stewart a második, Robert Pattinson pedig a harmadik lett a színészek rangsorában.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WonderCsabo
2010. december 22. 12:16
"Toy Story 3 lett az év második legjobb filmje, az Így neveld a sárkányodat a negyedik, az Aranyhaj és a nagy gubanc pedig az ötödik helyre került. A harmadik a Közösségi háló című Facebook-film lett." Ez viszont szégyen. Az Inception és a Shutter Island viszont jó helyen van, az utóbbi lehetne fentebb is! jzan: +1.
jzan
2010. december 21. 21:54
Chris Nolan "rulz".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!