Jön az új Batman-film

2010. szeptember 27. 16:11

A zseniális Sötét lovagot jegyző Christopher Nolan alig tette le az asztalra az Eredetet, máris bejelentette: teljes gőzzel dolgozik harmadik Batman-filmjének forgatókönyvén. Az új részt várhatóan 2012 nyarán mutatják be.

2010. szeptember 27. 16:11

Christopher Nolan már a Sötét lovag forgatásakor elkezdte tervezni a sztori következő részét. Sok pletyka szólt a folytatásról, most viszont Nolan bejelentette: jelenleg teljes erőbedobással dolgozik a Batman 3. részének forgatókönyvén.

Ugyanaz a szerző-hármas működik együtt, akik a Sötét lovag esetében is: Nolan, a testvére és David Goyer, akinek a nevéhez az alapötlet fűződik. A szereposztással kapcsolatban emlegették Robin Williams és Joseph Gordon-Levitt nevét is. Egy biztos: Joker semmilyen formában nem fog szerepelni a filmben Heath Ledger iránti tiszteletből. A bemutató a tervek szerint 2012. július 21-én lesz.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vendée
2010. szeptember 29. 11:44
Lehet, hogy teljesen elmaradottnak tűnök, de ha Joker, akkor Jack Nicholson!
balbako_
2010. szeptember 29. 07:17
Ha a hülyeség fájna bizony Nolan mester vinnyogna. Viszont sok hülye él a földön és jól meg lehet élni belőle!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!