Jönnek a tini nindzsa teknőcök!

2010. augusztus 27. 10:49

Michael Bay, az Armageddon, a Bad Boys és a Transformers atyja a franchise feltámasztására készül a Vasember forgatókönyvírói segítségével.

2010. augusztus 27. 10:49

Michael Bay, a Tini Nindzsa Teknőcök producere azt ígéri: ugyanolyan nagyszabású franchise-t hoz létre, mint a Transformers-filmekkel. Leonardo, Donatello, Michelangelo és Raffaello új kalandjaival már 2012-ben elő akar állni a Paramount Pictures. A szkriptet ráadásul Art Marcum és Matt Holloway, a Vasember forgatókönyvírói jegyzik.

Bay jelenleg a Transformers harmadik részét forgatja 3D-ben Chicagóban. A stáb megszállta a belváros egy részét és állítólag tíz buszjárat közlekedik megváltozott útvonalon a filmesek miatt. Az óriásrobotok 2011 júniusában érkeznek a magyar mozikba.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Netuddgi
2010. augusztus 27. 12:57
Kavabanga!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!