Park a Fahéjban

2010. április 09. 12:41

Április 9-én érkezik a budapesti Fahéj kávézóba (V. Semmelweiss u. 19.) Szamosi László fotográfus legújabb, Park című sorozata. A kiállítást péntek este 18 órakor Mucsy Szilvia fotóművész, Stummer Márton és Ősze Gergely zenészek nyitják meg.

2010. április 09. 12:41

„Városi életünk pihentető oázisai a házak szürke sorában megbúvó kisebb-nagyobb kiépített parkok. Eldugott helyszínek, kis zöld terület a zajos nagyvárosban, amely a nyugalom, vagy a sivárság szigete. A park pillanatképeket közöl az urbánus környezet ellenpontjaként szolgáló, néhol kopott zöld területről, melyet használunk és kihasználunk. A képeken megjelenő terek, nemcsak konkrét fizikai, de kompozíciós értelemben is olykor kopottan az üresség és az enyészet színhelyei, máskor nyüzsgő vasárnapi életet élnek, ám a képtérben mindig jelen van az élet, a humánum. A sorozat izgalmas formai játékokkal teremti meg a képek különleges atmoszféráját, amely az emberi viszonyok, magányos és társas lét távlatában mutatja be a PARK életét.” (Mucsy Szilvia)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!