Elstartolt a PEN

2010. április 22. 15:58

Április 21-24. között rendezik meg Pécsi Egyetemi Napok fesztivált; a rendezvény nyitja az év rendezvényszezonját és egyben az egyetemi hallgatóságot és a fiatalokat legjobban megmozgató esemény az egész régióban.

2010. április 22. 15:58

Minden eddiginél több programhelyszínnel és gazdagabb programkínálattal érkezik a kulturális fővárosi év egyik kiemelt fontosságú könnyűzenei rendezvényeként a PEN. Idén kiemelt együttműködő partnere az ország első számú felsőoktatási fesztiválja, az EFOTT, amely 2000 után idén júliusban újra Pécsett kerül megrendezésre a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának társszervezésében. A PEN több mint másfél évtizede Pécs legnagyobb ifjúsági rendezvénye, egyidős a pécsi hallgatói mozgalommal.

Fellép a Depeche Mode-al kollaboráló Client, az instrumentális hiphop vezéregyénisége, DJ Krush, a korábban a Sziget nagyszínpadán is nagy sikert arató Tito&Tarantula és a ska egyik legendájának számító The Toasters. A fesztivál három élőzenés színpadja közül a legnagyobb ad helyet a populárisabb produkcióknak, az A38-on elvontabb zenekarok viszik a prímet, míg a Pécs2010 Színpad Pécs kiemelkedő gazdagságú könnyűzenei életének bemutatására vállalkozik. Új helyszínként mutatkozik be idén a Red Bullal közösen kialakított placc, ahol DJ-k játszanak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!