Kifütyülték az izraeli énekesnőt az Eurovíziós Dalfesztivál főpróbáján (VIDEÓ)

2024. május 09. 14:39

Hiába az a szlogenje a dalfesztiválnak, hogy "Egyesítve a zene által", most sem sikerült összehoznia az embereket az Eurovíziónak.

2024. május 09. 14:39
68. Eurovision Song Contest - Rehearsal for the 2nd semi-final

Kép forrása: Jens Büttner/Getty Images

Kifütyülték Eden Golant, az Izraelt képviselő énekesnőt az Eurovíziós Dalfesztivál főpróbáján. A dala az október hetedikei terrortámadás során elhunytak gyászáról szól. Az esemény helyszíne Svédország egyik legnagyobb muszlim közösségének otthont adó Malmö

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­­­g­­a­­z­­­i n­­­i­­­m­­­f­­­o­­m­á­­n­­­i­­­á­­­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Szvv
2024. május 10. 08:18
Az nem futyules volt. Mindenki a mellette allo seggeben kotoraszott. Azt lehetett hallani a buzeransfesztivalon.
alexandrosz-2
2024. május 09. 21:21
Minden normális ember alapvető morális kötelessége tiltakozni az apartheid zsidó terrorállam népirtása ellen. A világszintű tiltakozás és a terrorista, népirtó cionizmus elutasítása nem muszlim hit, nem iszlamizmus és nem muszlim terrorizmus, hanem természetes reakció a zsidók embertelenségére és aljasságára. Az amerikai egyetemeken végigsöprő, és immár egyes nyugat-európai felsőoktatási intézményekre is átterjedő demonstrációk világosan jelzik: a befektetett dollármilliók, a példátlan propaganda tevékenység és a megfélemlítés ellenére azért az egyetemisták jelentős része képes megőrizni tisztánlátását és erkölcsi érzékét. A tüntetések elleni brutális rendőrségi fellépés, a média hamis tudósításai, valamint a tiltakozó mozgalmak résztevőinek megbélyegzése pedig az eddig sunyuló, de immár egyre brutálisabb zsidó zsarnokság kiépülésének egyértelmű bizonyítékai.
Bitrex®
2024. május 09. 18:57
Jó eséllyel egy ír, non-bináris szörny (Bambie Thug) fog idén nyerni. https://www.irishexaminer.com/cms_media/module_img/7904/3952006_1_seoimage4x3_EUROSONG_20Final_20055.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!