Kizárták az evezősök közül a szakállas, transzsportolót, mert megbámulta egy lány melleit, most pedig a kosárpályán erőszakoskodott

2024. április 03. 16:14

A transznemű sportoló azért csatlakozott korábban a női evezősökhöz, mert a férfiaknál rosszul teljesített.

2024. április 03. 16:14

Nyitókép: Képernyőfotó

Videó készült egy massachusettsi magániskolába járó szakállas, transznemű kosárlabdázóról, ahogy meccs közben leütötte riválisát. Ugyanezt a sportolót egy jelentés szerint állítólag korábban azért függesztették fel a női evezős csapatból, mert félmeztelen társát bámulta az öltözőben – írta a New York Post.

A lap hozzátette a Quillette című ausztrál magazin értesüléseire hivatkozva, hogy ugyanez a 180 centi magas „diáklány” hat különböző női sportágban vett már eddig részt, köztük evezésben, röplabdában és tae kwon do-ban.

A New york Post úgy tudja, hogy 

a transznemű sportoló azért csatlakozott a női evezősökhöz, mert a férfiaknál rosszul teljesített a csapatban.

Azonban a női tagozatban sem volt sokáig maradása: több tucat panaszos levelet fogalmaztak meg a viselkedése miatt sporttársai szülei. Volt akiket az zavart, hogy nem borotválkozott, és továbbra is a férfi csapat mezét hordta.

Az utolsó csepp a pohárban azonban egy 2022-es incidens volt, amikor a transznemű evezős állítólag besétált a lányok öltözőjébe, megbámulta egy félmeztelen sportoló melleit, és megjegyzéseket tett rá.

Az esetet jelentették az amerikai Center for SafeSportnak, ezt követően függesztették fel tagságát a csapatban – idézte fel a New York Post.

A DNX News összeállítását alább tekintheti meg:

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
maxrockatansky
2024. április 04. 00:43
A szexuális ragadozókat mostanság transzneműnek hívják PC nyelven? A női börtön ablaka csupa napfény már... Eljött a mániákusok mennyországa! HalleWoke & Co.!
Málaga21
2024. április 03. 20:10
Ügyesen kihasználja az idióta genderpolitika baromságait.
egy genetikusanalattvaló
2024. április 03. 18:49
Volt egy eset USA börtönben. Elítélt nőket erőszakolt meg egy önmagát transzneműnek valló elítélt, akit a női börtönben tartottak fogva a genderidiótizmus szabályait alkalmazva.
PeterWeber
2024. április 03. 18:30
Trenszdzsender sztudi? F@szt, egy rossz buzi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!