„Mindenkit meg fogunk ölni, ne aggódjatok” – atomcsapással fenyegette meg Párizst az orosz parlament alsóházának alelnöke

2024. március 23. 08:14

Tolsztoj véleménye szerint ugyanis a franciák „már érzik, hogy el fogják veszíteni ezt a háborút”.

2024. március 23. 08:14
Pjotr Tolsztoj

Nyitókép: Képkocka/Videó

Pjotr Tolsztoj, az orosz parlament alsóházának alelnöke a francia BFM TV-nek nemrég arról beszélt, hogy információi szerint 13 ezer külföldi zsoldos harcol(t) Ukrajnában, közülük pedig 360 francia – szúrta ki a Magyar Jelen. Mint az orosz politikus részletezte: a 360 francia zsoldos közül 147-et már meg is öltek, de itt nem állt meg.

Mindenkit meg fogunk ölni, ne aggódjatok […] A francia katonák trikolór zászlós koporsókban fognak hazatérni”

– idézi az orosz politikust a lap.

Atomcsapással fenyegette meg Párizst az orosz politikus

Az orosz parlament alsóházának alelnöke azonban még erre is rátette egy lapáttal: belengetett egy Párizs elleni atomcsapást is. Pjotr Tolsztoj szerint ugyanis az Ukrajnában elhunyt francia katonák halálát a francia hatóságok eltussolták, mondván, hogy külföldi küldetés során szenvedtek balesetet, és szerinte így szóba sem került, hogy Ukrajnában harcoltak volna.

Pont olyan zseniális ötlet az Idegenlégiót Odesszába küldeni, mint a francia tankok küldése volt, amelyeket a katasztrófába torkolló ukrán ellentámadás során megsemmisítettünk”

– idézi a portál az orosz politikust.

Tolsztoj véleménye szerint ugyanis a franciák „már érzik, hogy el fogják veszíteni ezt a háborút, ezért keresik pánikszerűen a megoldást”. Így amikor az újságíró megkérdezte, hogy nem tart-e attól, hogy Franciaország atomhatalom, Tolsztoj a lap szerint azonnal rávágta, hogy

Franciaországnak csak 200 atomrakétája van (Oroszországnak mintegy 6000 – a szerk.).

Tolsztoj nyilatkozatának legerősebb részleteit magyar felirattal itt nézheti vissza:

***

 

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2024. március 23. 18:47
Az elsőt Párizsra.......
lajajakab11
2024. március 23. 14:56
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Kerezs
2024. március 23. 13:43
Macron nem ok nélkül mondja azt amit. A franciák mindig is úgy gondolták, hogy ők kéne, hogy Európa vezető hatalma legyenek. Pechjükre a II. Vh. győztes USA a totálian legyőzött- ezért kézben tartható- Németországot tette meg annak. (Az EU sem jöhetett volna létre USA akarat ( ekkor Németország még nem szuverén) nélkül. Sőt valójában az ő ötletük volt, mert így volt könnyebb kézben tartani mindenkit. Most, hogy a németek az orosz kapcsolat miatt büntiben vannak, Macron elérkezettnek látta az időt. De az USA a lengyeleket támogatja ( legalább is ígéret szinten) és Macron kényszerhelyzetbe került, hogy ráígérjen a lengyelekre. Aki jobban szolgálja az USA érdeket, az lesz a vezető hatalom Európában. Európa háborús veszélyben, az USA csak nyerhet.
nempolitizalok-0
2024. március 23. 13:08
Figyelmeztetni kell a kis francia zsebnapóleont, hogy szavainak súlya is van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!