Hoppá: megvan, mikor jelenik meg Tucker Carlson Putyin-interjúja

2024. február 08. 08:40

Már nem kell sokat várni rá.

2024. február 08. 08:40
null

Napok óta hangos a sajtó attól, hogy Tucker Carlson, az Egyesült Államok egyik legismertebb újságírója Moszkvában tartózkodik, ahol interjút készített Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, hogy megismerje az oroszok álláspontját is. Az Európai Unió részéről az is felmerült, hogy emiatt kitiltanák Carlsont az unió területéről. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Már két éve tart a háború, amely teljesen átalakítja az egész világot, és a legtöbb amerikai nincs tájékoztatva (róla). Nincs valódi fogalmuk arról, hogy mi történik a régióban, itt Oroszországban, vagy 600 mérföldre Ukrajnában. 

Pedig tudniuk kellene, mert ők fizetnek érte, olyan módokon is, amiket talán még nem vettek észre” 

– adta hírül közösségi oldalán az újságíró, miért van Moszkvában. 

Ezt is ajánljuk a témában

Carlson újra bejelentkezett és közölte, amerikai keleti parti idő szerint csütörtök este hatkor kerül ki oldalára a Putyin-interjú, azaz a magyar érdeklődőknek éjfélig kell ébren maradnia, az egyből meg szeretnék nézni az adást. 

Nyitókép: Instagram

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2024. február 08. 13:38 Szerkesztve
egy kis ízelítő : -->> https://x.com/KoskovicsZ/status/1755503538459840607?s=20 ;-)))
akkor ki
2024. február 08. 12:24 Szerkesztve
Mondják, ne várj nagyon semmit, mert meghiúsul, így nem várom, egyszer csak látom, hallgatom, olvasom, iszom :-)
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. február 08. 12:19 Szerkesztve
hát én nem szégyellem, (de lehet, hogy szégyen, akkor se) nem fogom tudni angol vagy amerikai angol nyelven követni, remélem mihamarabb kikerül a megosztóra magyar felirattal is
iimre
2024. február 08. 11:19
"aknaib február 08. 08:56 Az Usá ba ütni fog, mert a mainstrem média eddig ott mindent leuralt. Érdeklődve várom a reakciókat." Érdektelen az jenkik reakciója, emlékezz arra, a DS hogyan csalta el a legutóbbi választást: 1. A covid-19 vírus elterjesztésével biztosították, hogy ne kelljen személyes megjelenni a szavazáson. (Ott nincs nyilvántartás a szavazókról t.ly/WGmE_, így számolhatták be több helyen is ugyanazt a szavazatot!) 2. A szavazáskor a helyzetnek megfelelően megváltoztatták a beérkezett szavazatok számát: (A https://bit.ly/3tK4UsM /numbers-dont-lie-data-scientists-break-voter-fraud-arizona-shocking-video linken látható videóban 1:35-nél kezdődik egy mindenki számára érthető bemutató, milyen sokkoló eredményre jutottak az adatelemzők, hogyan is jött ki a Bidé győztesen. A csalás tervét egyébként még az a demens Biden is bevallotta a kampány során: t.ly/iK-CP “Összehoztuk az amerikai elnökválasztások történetének legátfogóbb és mindent magába foglaló csalási rendszerét”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!