Családja szeme láttára végeztek ki egy szlovén férfit Braziliában, akiről később kiderült: álnéven szerb bérgyilkos volt

2024. január 14. 18:04

A montenegrói hatóságok megerősítették, Darko Geisler bérgyilkos volt.

2024. január 14. 18:04

A New York Post szombati cikkében azt írja: a múlt héten Brazíliában családja szeme láttára kivégzett férfit mostanra az Interpol által körözött bérgyilkosként azonosították.

A vizsgálatok kimutatták, hogy titokban, és egy szlovén álnév alatt élt itt” 

– mondta pénteken újságíróknak a nyomozást vezető tiszt, Luiz Ricardo Lara Dias Jr., aki elmondta, hogy az Interpol közel egy évtizede körözi a férfit, és a rendőrség úgy véli, hogy 

a gyilkosságnak köze lehet a bűnözői múltjához.

A cikk szerint a helyi rendőrség a héten Darko Geislerként azonosította az áldozatot, csakhogy kiderült, hogy a nála talált útlevél nem az övé, hanem egy szlovén állampolgáré, aki még 2017-ben elvesztette azt. Geisler fotóinak internetes visszakeresése segített a rendőrségnek azonosítani őt, mint egy szerb bérgyilkost, akit Montenegróban több emberölés, valamint fegyver- és robbanóanyag-birtoklás miatt köröznek. A montenegrói hatóságok megerősítették, hogy Geisler bérgyilkos volt.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dorkoka
2024. január 18. 19:06
Biden is sorozat gyilkos, csak ...
Ehetős Odó
2024. január 14. 22:46
Nem kár érte.
figyelő4322
2024. január 14. 22:13
Guazacoalcó 2024. január 14. 18:57 "Martin Scorsese forgathatna róla egy filmet Leonardo DiCaprio..." stb. Igaz, a felsoroltak jó színészek, az néha már lehet egy fél- siker... A gond talán az, hogy egy közönséges bérgyilkos történet már legfeljebb ásításra lenne elég. Kell manapság már valami TWIST (csavar?) ami felkelti az érdeklődést! Mint pld. a Dr. Lecter, az emberevő orvos filmek. Azokban volt elég érdekes csavar és érdekesség, ami népszerűvé tette a főhőst és persze a filmeket.
mnmn
2024. január 14. 20:10
Valószínüleg jól lehet vele keresni, de a nyugdíj nem garantált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!