Reszkessetek betörők 2. karácsonykor: egy hatéves kisfiú rossz repülőgépre szállt fel

2023. december 25. 15:24

A gép, amelyen a kisfiú utazott, mintegy 250 kilométerre landolt az eredeti úticéltól.

2023. december 25. 15:24
null

A kisfiú nagymamája hiába várakozott Fort Myersben, az unókája gépe Orlandóban szállt le. A sajtó rögtön összehasonlította az esetet a „Reszkessetek betörők 2.” című filmmel, amelyben egy hatéves kisfiút szintén Philadelphiából küldtek el repülővel, hogy meglátogassa nagymamáját Fort Myersben. Az unoka azonban, akit Caspernek, nem pedig Kevinnek hívtak, nem érkezett meg a floridai város repülőterére – írta meg a 24.hu.

Ez volt Casper hatéves kisfiú első repülése, és december 21-én kísérő nélkül szállt fel Philadelphiából. Sajnálatos módon a gép, amelyen utazott, Orlandóban landolt, mintegy 250 kilométerre az eredeti úticéltól.

Casper nagymamája, Maria Ramos, elmondta egy helyi tévének, hogy pánikba esett, amikor a gép leszállt, de az unokája nem volt rajta. A légiutas-kísérő azt állította, hogy nem bíztak rá gyereket Philadelphiában. Ramos úgy értesült az esetről, miután az unoka telefonált neki Orlandóból. Kocsiba ült, és 250 kilométert utazott, hogy elhozza Caspert.

A Spirit Airlines fapados légitársaság szerint Casper véletlenül az Orlandóba tartó gépre szállt fel. Bár a légitársaság felajánlotta, hogy megtéríti a hosszú út költségeit, a nagymamát jobban foglalkoztatta, hogy pontosan mi történt: 

Hogyan került le a gépről? Az anyja átadta a papírokkal együtt, majd a légiutas-kísérő egyedül hagyta?

– tette hozzá a nagyszülő. 

A légitársaság elnézést kért és belső vizsgálatot indított az eset kapcsán.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Thomas Banneyer/picture alliance via Getty Images)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
goldie-2
2023. december 26. 10:28
Mondjuk a 6 éves nem egy levél, amit postán adunk fel.
Héja
2023. december 26. 08:43
Inkább törjetek be reszketők.
masikhozzaszolo
2023. december 25. 22:29
Rossz repülőgép nem száll fel. Nem engedi a pilóta. Hacsak nem öngyilkos iszlamista.
Illieral
2023. december 25. 22:07
6 éves gyerek repülhet egyedül? Elvileg itt ott van ilyen gyerek kisérő szolgáltatás, de 6 évest Eu-ban szerintem nem engednek egyedül repülni, de lehet tévedek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!