Holtan talált a rendőrség az Élősködők sztárjára

2023. december 27. 09:49

Valószínűleg önkezűleg vetett véget életének az Oscar-díjas film színésze.

2023. december 27. 09:49

Holtan találták meg szerdán Li Szun-kjunt, az Oscar-díjas dél-koreai film, az Élősködők egyik szereplőjét – írja a Reuters.

A színészre egy szöüli parkban találtak rá. A rendőrség szerint az autóban megtalált színész valószínűleg önkezével vetett véget életének.

Az ország hatóságai egyre keményebben kézzel lépnek fel a drogfogyasztás ellen.

Ezzel kapcsolatban a 48 éves színészt korábban háromszor is kihallgatták, az egyik alkalommal 19 óráig vallatták.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. december 27. 17:11
Éppen az Oscart érő szerepét nem láttam, viszont legalább öt további szerepben igen és fantasztikus színész volt. Kábítószer? Öngyilkosság? Biztos vagyok benne, hogy itt valami többről van szó. Dél-Korea társadalma is elég érdekes, különösen spec. világ a hallyué, az énekeseké és a színészeké. Egyébként a felesége is egy nagyon jó színész.
bunko-jobbos
2023. december 27. 14:47
Ilyen katasztrofális szart, mint ez a film, se láttam még. Azért kapott egy valag Oszkárt, mert kommunista volt a mondanivalója. És akik még nem élték át, hogy az milyen, tapsikolnak a kaviáros szendvicseik mellől, hogy ez igen, majd egyenlő lesz mindenki. Közben meg csak annyi lesz, hogy nem kaviáros szendvics, hanem szaros szendvics se nagyon lesz.
Box Hill
2023. december 27. 12:45
Kövesse minden élősködő.
Obsitos Technikus
2023. december 27. 10:52
Akkor most már holtaskodó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!