Fegyverrel ment orvoshoz, magát lőtte fenékbe egy amerikai nő

2023. december 13. 09:10

Csoda, hogy csak felszíni sérüléseket szenvedett.

2023. december 13. 09:10
null

Ruházatában eldugott fegyverrel sétált be az MR-vizsgálatra egy amerikai nő júniusban – nem lett jó vége. Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) – és nyomán a kwqc.com most adott hírt a nem mindennapi balesetről. Az 57 éves nő a ruházatában elrejtett fegyverrel együtt feküdt be a diagnosztikai gépbe, miután az eszközt beindították, az erős mágneses mező hatására a fegyver elsült, és fenéken lőtte a pácienst. A jelentés szerint a páciens szerencsére csak felszíni sérülés szenvedett, melyet a kórházban elláttak.

Az MR-berendezés kezelőszemélyzete a protokollnak megfelelően, a vizsgálat előtt megkérdezte a nőt, hogy van-e nála fegyver, vagy bármilyen más tiltott tárgy, a páciens pedig határozott nemmel felelt.

Nyitókép: MTI/EPA/Erik S. Lesser

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2023. december 13. 14:42
"a protokollnak megfelelően, a vizsgálat előtt megkérdezte a nőt, hogy van-e nála fegyver"...oh...ja...amerika...'azé itthon,mondjuk az Istvánba,párunknak kikerekedne a szeme ha ez lenne az első kérdése az asszisztensnek:)
bölcsuhú
2023. december 13. 14:18
A bőrszínéről semmi hír? Ja, hogy az nyilvánvaló....
letsgobrandon-2
2023. december 13. 11:34
nem csoda , hogy biden elnök lehet az usa-ban
Héja
2023. december 13. 10:38
Seggbe lőtte az ármány... vagy az MRI. Szerencsétlen hülye nőnek mindegy. Egy vizipisztollyal jobban járt volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!