Podoljak kétségbeesett vergődése: Oroszország minden háború és konfliktus haszonélvezője és szítója

2023. november 01. 08:15

A politikus szerint nem elég az egyes helyi konfliktusokat megoldani, Oroszországot kell legyőzni, és minden megoldódik.

2023. november 01. 08:15

A világ figyelme egyre inkább Izraelre terelődik Ukrajnáról, és a nagyhatalmak is inkább a Gázában folyó háború áldozatain próbálnak segíteni Kijev helyett. Mihajlo Podoljak ennek ellenére nem adja fel a reményt: kétségbeesetten próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy a valódi, egyetlen, igazi főgonosz továbbra is Oroszország.

Keddi X-bejegyzésében elismeri, hogy a világban több helyen is vannak konfliktusok, zavargások, puccsok, és olyan „tényezők, amelyek destabilizációs hullámokat keltenek”. De hozzáteszi, 

„mindennek az irányított destabilizációnak van egy fő szponzora, a káosz kialakítója, a különböző régiókban zajló túlkapások és háborúk alapvető haszonélvezője, a globális szabályok fő rombolója, a fegyverek, hírszerzési adatok, piszkos pénzek, katonai kiképzők stabil szállítója. Ez Oroszország.”

Szerinte a Nyugatnak fel kell ismernie, hogy nem elég a betegség egyes tüneteit, vagyis a terrorizmust kezelni, hanem magát a betegséget kell legyőzni, vagyis Oroszországot.

Nyitókép: Metin Aktas / Anadolu Agency / AFP 

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. november 02. 20:10
Kurva szarul nézel ki Poldolják Mint akinek a nadrágját porolják. Ilkyen lelki állapotban hány nap kellene hogy elérjétek a Balatont.
Mich99
2023. november 02. 07:52
Ebből úgy igaz, hogy Oroszország visszavág...
survivor
2023. november 01. 20:15
Ukránok rábasztak... Insallah ! Hamasz ukival kibasz ! Allah ahbar !
survivor
2023. november 01. 20:13
korona Akkor Izraelt is, ugye ? Ki is az agresszor ? Nem a HAMAS ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!