„Hajógyilkos” rakétákkal várják az amerikaiakat Libanonban

2023. november 10. 22:24

A Hezbollah vezére pénteken kijelentette: „Jól felkészültünk a fenyegető flották érkezésére.”

2023. november 10. 22:24

Izrael egyre több sikert ér el Gázában. A Mandiner csütörtökön megírta, hogy az izraeli földi erők körbezárták Gáza városát, a palesztin enklávé legnagyobb és legzsúfoltabb lakosságú központját. Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) is megerősítette, hogy a katonaság körbezárta a várost.

Korábban már arról is beszámoltunk, hogy egyre több elemző szerint Izrael a Hamász teljes kifüstölésében érdekelt.

Jelenleg az izraeli hadseregnek a gázai alagútrendszer elpusztítása az egyik fő célja.

Nem véletlen, hogy ennek érdekében már kutyákat is bevetnek. A háború azonban bármikor eszkalálódhat. A libanoni székhelyű Hezbollah militáns csoport korábban ugyanis csapást mért Izraelre.

A libanoni kormányban is helyet foglaló sííta Hezbollah emellett már utalt rá, hogy regionális háború robbanhat ki az Izraelnek nyújtott nyugati támogatás miatt. Szajed Naszrallah sejk, a Hezbollah vezére a múlt héten figyelmeztette Washingtont: „valamivel várják” a térségbe küldött amerikai hadihajókat – emlékeztetett az Infostart.

A Reuters két forrása szerint ugyanis az ország „jelentős mértékben javította hajó-elhárító rakétakapacitásait” – többek között a 300 km-es hatótávú és 10-15 méter magasan repülő orosz gyártású,

Jahont „hajógyilkos” rakéták beszerzésével.

Szajed Naszrallah pénteken kijelentette: az amerikai hadihajók „nem ijesztenek meg bennünket. Jól felkészültünk a fenyegető flották érkezésére”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MCS CHAD M. TRUDEAU / US NAVY / AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fenris
2023. november 11. 12:31
Egyszer egy saját anyahajójukat maguk a jenkik se tudták elsüllyeszteni :) lehet rajta tarolni, pukkangat majd és mindenki meghal, de kb. ez a max. Ahhoz vmi nagyon durva cucc kellene, hogy elsüllyedjen, az meg szerintem nincs még az arabok istenének pártjánál se.
connorj
2023. november 11. 12:21
https://m.youtube.com/watch?v=Z0RCZ-dqExw&t=1071s&pp=ygUhYWhyaW1hbiBpbmthcm7DoWNpw7NqYSBhIGhhcm1zZGlr Folyik az ember-vér, Nő a káosz. Gyilkolnak. DE: MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 https://vasarnap.hu/2019/01/09/a-budai-varbol-orzi-a-nemzetet-szent-mihaly-szobra/ https://m.youtube.com/watch?v=prQcjgGJLa8&t=8s&pp=ygUSYmlzdGV5IHpzdXpzYSAyMDIz https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/89/Matthias_Gr%C3%BCnewald_-_The_Resurrection_%28detail%29_-_WGA10755.jpg MINDEN ÉLET SZÁMÍT 🤍
lajajakab11
2023. november 11. 11:13
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
powerage
2023. november 11. 10:19
Még ezekre a hajógyilkos rakétákra sincs igazán szükség, ezt az amerikaiak is tudják. A felszíni hajók csak úszó célpontok. https://en.wikipedia.org/wiki/Millennium_Challenge_2002 Ne felejtsük el, hogy a fenti gyakorlat óta az amerikai haditengerészet minősége az elmúlt húsz évben csak romlott, köszönhetően az ezerrel nyomuló woke propagandának és az erőltetett sokszínűségnek az állományban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!