Daniel Freund 24 óra alatt ötször posztolt Magyarországról

2023. november 09. 13:01

Vajon elfelejtette, hogy ő egy német EP képviselő, akinek a németek érdekeivel kéne foglalkoznia?

2023. november 09. 13:01

Daniel Freundnak a szívügye Magyarország. Ez abban nyilvánul meg, hogy a német EP-képviselő napjában többször is foglalkozik hazánkkal. Most viszont látszik, hogy tényleg nem áll szándékában leállni, az elmúlt 24 órában „csupán” ötször foglalkozott hazánkkal. 

Apró megjegyzés: Freundot jövőre újra kéne választania a német állampolgároknak, hozzájuk pedig nem sokat beszélt az elmúlt négy évben. Kohán Mátyás így fogalmazott erről: „Freund 2019-ben a Zöldek EP-listájának 20. helyéről, azaz utolsóelőttiként slisszant be az Európai Parlamentbe. Ezt az eredményt a párt 2019-ben népszerűségének csúcsán, 20,5 százalékos támogatottsággal érte el, ekkor másodikak voltak a jobbközép CDU/CSU mögött.

Ma ugyanakkor a közvélemény-kutatások már csak a negyedik helyre mérik a Zöldeket, megelőzte őket nemcsak a szociáldemokrata SPD, de még a folytonos vezetési válságban leledző jobboldali AfD is, ráadásul támogatottságuk folyamatos csökkenő trendet mutat. Egy most vasárnapi EP-választáson messze nem lenne a német Zöldeknek 21 képviselőjük,

Daniel Freund azonos listaösszetétel mellett nagy ívben kizúgna a parlamentből.

Ha bent akar maradni, számos helyet előre kell lépnie a listán – ezt pedig csak Magyarország szapulása által érheti el, egyéb témája ugyanis nincsen, Németországot érintő témákban egyáltalán nem beszél német választóihoz.”

Az öt érintett poszt:

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarvas-2
2023. november 10. 13:09
Aljas,buzeráns "németországi" zsidó.
kukasmacska
2023. november 10. 08:34
Rossz a szóhasználat, neki nem szívügye, hanem a mániája tárgya Magyarország és főleg Orbán.
valerian-0
2023. november 10. 00:59
Daniel freund belezakkant a magyargyülöletbe. A bolondok házában a helye, gyorsított eljárással.
HunCsz
2023. november 09. 23:04
Mi kell csodálkozni ennek a beteg deviáns, buzeránsnak ez a feladata ezért kapja a pénzét Itt csak a Mandinert nem értem, hogy miért kell minden végbél reakcóját azonnal harsányan közvetiteni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!