Verhofstadt már készül: Nagy nap ez Lengyelország számára!

2023. október 15. 20:25

A belga politikus szerint a PiS győzelme bebetonozná az ország illiberális fordulatát.

2023. október 15. 20:25
null

Egy erősebb Európa elképzelhetetlen egy demokratikus Lengyelország nélkül” – kezdi választásnapi Twitter-posztját Guy Verhofstadt.

A belga EP-képviselő szerint nagy nap a mai Lengyelország jövője szempontjából, mert a PiS győzelme bebetonozná az ország illiberális fordulatát, míg a populisták veresége új korszakot hozna, és Lengyelországot az EU középpontjába helyezné.

Nyitókép: ALEXANDROS MICHAILIDIS / POOL / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. október 16. 17:32
Rohadék gennyláda!
google-2
2023. október 16. 11:36
Nagy nap lenne ez a multinacionálisoknak:Lengyelország újra az igájukba hajtható lesz Szó nélkül végrehajtja majd a birodalmi ukázokat. Férfiak lehetnek nők, szülhetnek is, egymással összeházasodhatnának, de ami a legfontosabb, Európa és a világ urai bátran kiszolgálhatják magukat Lengyelországból. De ne fussunk ennyire előre, még nem tudni, ki nevet a végén.
Cserna János
2023. október 15. 21:25
A PiS veresége könnyen pöcegödörré teheti Lengyelországot és nem az EU közepére tenné. Ezt a mézes ígéretet már sokat hallották a lengyelek. Ők tudják, hogyan szavaznak, el kell fogadnunk, csak könnyebb lenne a PiSsel.
billysparks
2023. október 15. 21:14
A kommunisták szerint Lengyelország akkor demokratikus, ha a kommunistákra szavaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!