Romok és pusztítás mindenhol – így néz ki most a Hamász által megtámadott kibuc

2023. október 26. 12:20

Beri kibuc az egyik legsikeresebbek közé tartozott Izraelben, ám a brutális terrortámadás mindent megváltoztatott.

2023. október 26. 12:20
null

Egykor gyerekek játszottak Izrael egyik legsikeresebb, virágzó Beri kibucában, ma azonban ostromállaptok uralkodnak a Hamász által megtámadott településen. A palesztin fegyveresek október elején száznál is több embert mészároltak le itt. A túlélők azóta visszatérhetnek, kérdés, hogy akarnak-e ezen a területen lakni – írja az RTL.

Nyitókép: képernyőfotó

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 27. 20:56
Szar zsidó propaganda. Aljas is, hazug is, szánalmas is. Pont, mint a zsidó.
Héja
2023. október 26. 15:45
A terroristák elpusztítandók, kiirtandók,mint a veszett kutyák. Saját lakosságukat is ölik, terrorizálják.
Anomander
2023. október 26. 14:17
Szomorú mindkettő, de évtizedek óta vár a gázai helyzet rendezésre, mindenki levette róluk a kezét. Még az arab testvéreik is. A zsidók folyamatosan építik a telepeket engedély nélkül, nyomulnak be a palesztinok életterébe, várható volt, hogy egyszer robban a bomba.
Hekimeki
2023. október 26. 14:01
Most mutass olyan videót is bazd szájba a jó büdös kurva anyádat ahol előtte palesztin gyerekek játszottak de már csak vér és rom az egész....😠😠😠😠😠 A zsidó férgek mindig csak sajnáltatták magukat mocskos hulladékok ❗❗❗❗❗ Mindig ők az ártatlanok jujjjjj 🤮🤮🤣🤣🤣🤡🤡🤡🤡🤡💩💩💩💩💩🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!