Lecsapott Izrael egy terrorista sejtre Libanonban (videó)

2023. október 23. 07:02

Az IDF Telegramon számolt be a vasárnap éjszakai támadásról.

2023. október 23. 07:02
null

A Hezbollah terrorszervezet katonai infrastruktúrájára mért csapást Libanonban Izrael vasárnap éjszaka – jelentették be az Izraeli Védelmi Erők (IDF).

Az IDF állítása szerin több célpontot is eltaláltak, köztük egy katonai tábort és egy megfigyelőállomást. Emellett a katonai szerv egyik repülőgépe csapást mért a határ közelében működő terrorista sejtre és a birtokukban lévő fegyverekre – számolnak be Telegram csatornájukon

A csapásról felvétel is készült, amely itt tekinthető meg.

Nyitókép: X/Képernyőkép

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2023. november 20. 21:11
Izrael csapást mért Libanonban! -csak a szokásos, nincs miért felkapni a fekünket, ez megy évtizedek óta..! A helyszín is mindegy.., ha éppen Svédországban hajtottak végre akciót, azt is tudomásul vettük... Mi, mindnyájan felellősök vagyunk, mi tettük a világ urává a zsidóságot.., meg az őseink... A fejünkre nőttek, hagytuk...
chief Bromden
2023. október 23. 10:00
Lehet likvidálni a felelős tagokat, vezetőket, de ettől a probléma nem oldódik meg. Feltöltik soraikat, jön a további finanszírozás, jönnek a fegyverek. Fegyvergyártójuk egyre erősödik, növekszik a piaca, kapja az új technológiákat, egyre veszélyesebb lesz.
nakatomi
2023. október 23. 08:59
"a katonai szerv egyik repülőgépe" Elképzelhető, hogy a Mandiner hírszerkesztője nem tudja, hogy az általa "katonai szerv"-nek nevezett IDF maga az izraeli hadsereg?
950BD1
2023. október 23. 08:43
Tele volt terrorista nőkkel gyerekekkel, akik gonosz terrorista emberi pajzsok voltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!