Európát a saját elitje egy utópia rabságában tartja!

2023. október 10. 19:04

Az elit ragaszkodik az univerzális ember és értékek tanához, a mindenhol érvényes etikához, még akkor is, ha ez látványosan megbukott.

2023. október 10. 19:04
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Ugyan mit tehetnének, hiszen nyugaton a média az elit szolgája, az elit pedig ragaszkodik az univerzális ember és értékek tanához, a mindenhol érvényes etikához, még akkor is, ha ez látványosan megbukott.

Még akkor is ha az Európába beszállított embertömegek nem akarnak úgy élni, mint az őslakók. Még akkor is ha ezeknek az embereknek a jogegyenlőség, a gender, az univerzális jogok semmit sem jelentenek, sőt azokat kifejezetten tévútnak tekintik. Szomorúan teszem fel a kérdést, hogy mi lesz velünk, ha egyre többen fordulnának szembe a történelem liberálisok által vélt irányával és mennek szembe a forgalommal, ahogy most ezt Berlin, Párizs, London és Bécs utcáin is teszik?! 

Ezért mondok most is és 2024-ben is nemet a bevándorlásra és az ezt támogató baloldalra!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 12. 12:56
Nem utópiáról van szó, hanem egy stratégiáról. A háttérhatalom szemszögéböl a mai modern európaiakkal az a baj, hogy túlságosan öntdatosak, ismerik és kikövetelik a jogaikat, nem könnyü velük bánni. A jövö viszont egy integrált emberiség irányába megy, amit majd irányítani kell, a tömegeknek pedig melózniuk kell. Képzeld ezt el 9-10 milliárd emberrel. Ha ezek az emeberek szabadok, öntudatosak lesznek, szervezkedhetnek, akkor ezt az embertömeget nem lehet pórázon tartani. Tehát egy méhkasjellegü világra lesz szükség, ahol mindenki teszi a dolgát, úgy hogy az a "méhészeknek", azaz a háttérhatalomnak a tetszését elnyerje. Ehhez ki kell nevelni, ki kell verni az emberekböl azt. hogy nekik identitásuk van, hogy ök valahova tartoznak, hogy ök valami másban hihetnek, valami mást követhetnek, mint amit nekik "sugallanak". Igen sugallanak, mert eközben el kell kerülni az eröszak látszatát. Úgy kell igazgatni a dolgokat, hogy mindenki "élvezze", ami történik, mert az "magasztos, nemes".
lofejazagyban-2
2023. október 11. 12:00
"Az elit ragaszkodik az univerzális ember és értékek tanához, a mindenhol érvényes etikához, még akkor is, ha ez látványosan megbukott." na, ez is egy buta pogány. Karácsoykor meg majd jézuskázik és a keresztény értékekről fog beszélni.
laikus19-2
2023. október 11. 07:14
„Megdöbbentő, hogy Kötter Úr mekkora tévedésben van! „Bizony, bizony, mondom néktek: aki nem az ajtón megy be a juhok aklába, hanem másfelől hatol be, az tolvaj és rabló;” (János Ev., 10.1.) A menekültkérdésben ez az alapvető hivatkozás, minden egyéb hamis! Még direktebben fogalmazva: ez történik az ún. menekültügyben manapság vagy nem? Általánosabb értelemben: hol egyeztethető össze a tízparancsolattal, mint az univerzális értékek alapjával, ami jelenleg Európában a bevándorlással kapcsolatban történik? Kötter Úr sem nézett utána és nem tisztázta, hogy az európai elit hivatkozásai az univerzális értékekre a menekültkérdésben is tele vannak hamissággal. Ergo nem az univerzális értékekkel van a baj, hanem azokkal a ferdítésekkel és hazugságokkal, ahogy szekularizált erők ezeket félreértelmezik és ezzel meghamisítják.”
Zokni
2023. október 10. 22:48
Unom ezt az ostoba faszt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!