Apáti: A brüsszeli merénylő sorsa is mutatja, hogy milyen veszélyes a migráció

2023. október 27. 22:04

„A végeredmény ártatalan áldozatok, rettegő európaiak” – hangsúlyozta az influenszer.

2023. október 27. 22:04

Apáti Bence, a Megafon munkatársa a brüsszeli merénylő történetén keresztül mutatta be legújabb videójában, hogy milyen veszélyes a migráció.

A megmondóember felidézte, hogy Abdeszalam Lasszód a jobb élet reményében elhagyta Tunéziát, majd Lampedusa szigetén keresztül érkezett meg Európába. „Bűnözők közzé keveredett, később pedig dzsihadisták érzékenyítették” – hangzott el a videóban.

Apáti felidézte, hogy a férfit

 legalább ötször hazaküldhették volna az európai hatóságok, de nem tették. 

Mint kiderült, Abdeszalam már Tunéziában is bűnöző volt, és egy évvel ezelőtt kérte Tunézia a kiadatását, azonban elkavarták az aktáját. 
A migráns hátterű férfi végül úgy döntött terrorista lesz, „a végeredmény ártatalan áldozatok, rettegő európaiak. (...) Bárki célponttá válhat” – szögezte le a videóban Apáti Bence.

Az influenszer az összeállításban azt a kérdést tette fel, hogy 

mindez kinek a felelőssége, csak a terroristáé vagy azoké az uniós vezetőké is, akik pontosan tudták, hogy a beözönlő, ellenőrizetlen tömeggel együtt terroristákat is befogadnak Európába”.

A videót teljes terjedelmében alább tekinthetik meg:

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, október 16-án hétfőn Brüsszelben lelőttek két embert. A hírek szerint mindkét áldozat svéd futballmezt viselt. A támadást követően a közösségi médiában olyan videók kezdtek terjedni, amelyeken egy arabul beszélő férfi kijelenti:

 a támadás Allah nevében történt”. 

A férfi a felvételen azt állította, három embert ölt meg. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SzkeptiKUSS
2023. október 28. 13:22
Német parlament- ellenzéki felszólalás: Egy év alatt 21000 késes támadás. /A nagy része, migránsok egymásközt./ Béke, tolerancia és jólét?!
Abiondi
2023. október 28. 07:27
Azonnali deportálás, maximális határvédelem.
polárüveg
2023. október 28. 03:26
Isten nevében embert ölni, akár öngyilkosság révén is, az egy borzasztó nagy emberi tévedés! Isten ilyet sose akar! Azok, akik vallási alapon ölésre buzdítanak, azok a legnagyobb tévedésben vannak, mert egészen más eszmét szolgálnak ezzel, mint amelyre hivatkoznak. Isten világítsa meg a tudatait azoknak, akik tévedésből rossz útra tértek. Adjon nekik a lelkiismeretük fellobbantásával helyes felismeréseket!
need-info
2023. október 27. 22:32
Ez a Soros terv része, nincs ebben semmi meglepő és ennél már csak durvább lesz a helyzet. Jobb lesz, ha nekiállnak az emberek megtanulni a fegyverek kezelését. Kutya egy világ lesz itt a határainkon...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!