„A terroristák betörtek a házunkba, a szomszédomat pedig meggyilkolták” – sírva számolt be az átélt borzalmakról az izraeli édesanya

2023. október 11. 22:14

A videóból az nem derül ki, hogy hogy szabadultak ki végül.

2023. október 11. 22:14

„A terroristák betörtek a házunkba, a szomszédomat meggyilkolták” – mesélte el a szörnyű történetét az édesanya. A videóban, amelyet az az izraeli külügy Facebook-oldala tett közzé, azt is elmesélte, hogy őt és a gyermekeit elvitték.

Eshel mindössze négy hónapos, Negev pedig mindössze 4 éves”

– mondta el sírva az édesanya.

A videó végén elárulta, hogy a gyermekeivel és a terroristákkal elindultak Gáza felé. Amikor a házak között vitték őket lövéseket hallottak, és rengeteg vért láttak. Az nem derül ki, hogy végül hogy menekültek meg.

A megrendítő felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: MOSTAFA ALKHAROUF / ANADOLU / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 12. 23:57
Szar zsidó propaganda. Aljas is, hazug is, szánalmas is. Pont, mint a zsidó.
I feel the earth move under my feet
2023. október 12. 05:57
Szoboszlai már nem tényező :(((((((((( Mehet a hegyre Suhajda mellé...
Nyugatellenes
2023. október 12. 00:27
Ajvé Ajvéé Ajvééé Ajvéééé
békalepcse2.0
2023. október 11. 23:52
Az emberi tragédiák sora közömbösse tesz sokakat. Azonban az felháborít hogy videót követelnek kommentelők egy abszolut vészhelyzetről. Már említettem máshol, nem elképzelhetetlen, hogy palesztin civilek csak azért rángattak ki embereket a lajásukból és cipeltek magukkal, nehogy a félállatok megöljék őket és ahogy lehetett biztonságosan elengedték őket. Innentől a úgymond megszakad a hírfolyam, mert az idióta állati szinten sem képességű gondolkodásra is képtelen kommentelő nem képes összerakni a történet folytatását. Megmentőit hozná életveszélybe ha pontosabban és tovább vinné a történet elbeszélését. Nyomorék egysíkuan gondolkozni képes vegetatív müködésre is csak korlátosan alkalmas elmék de az ő bajuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!