Pottyantós budiba esett az okosórája, utána mászott, a rendőröknek kellett kimenekítenie

2023. szeptember 21. 13:08

Színes-szagos történet Amerikából.

2023. szeptember 21. 13:08
Outhouse

Egy nőt kellett kimenteni egy pottyantós vécéből Michiganben, miután a helyi sajtó szerint beejtette oda okosóráját, és utána mászott, hogy kiszedje. A rendőrség és a mentők munkatársai eltávolították a pottyantós vécét, és egy hevederrel emelték biztonságba a nőt. 

Michigan állam rendőrsége felhívta a lakosság figyelmét, hogy ne kíséreljék meg kiszedni a pottyantós vécék bugyraiba esett tárgyaikat, akár súlyos sérülések is keletkezhetnek a megfontolatlan mentőakciókból.

Nyitókép: Volkmar Heinz / dpa-Zentralbild / AFP. Illusztráció.

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. szeptember 23. 08:12
Elsőre azt hittem, hogy már megint a Pottyondi..:)
Bicsike
2023. szeptember 21. 21:24
Szar ügy.
Jacques Foche
2023. szeptember 21. 21:04
Mintát akart venni az óra szenzorával egészségiállapot-elemzéshez. Akkor kezdődött a gond, mikor nem tudta kiválasztani a saját termést a sok közül, és hát valahogy beleesett az anyagba órástul.
masikhozzaszolo
2023. szeptember 21. 20:09
Amerika? Akkor ebből per lesz! Nem volt ráírva a használati utasításban, hogy az óra nem mászik ki a pöcegödörből! Tényleg, ha olyan okos, kimászhatna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!