Orosz értesülés: Putyinhoz riasztani kellett az orvosokat

2023. szeptember 22. 19:27

A Generall SVR Telegram-csatorna szerint erős gyomorfájdalmakra és hányingerre panaszkodott az orosz elnök.

2023. szeptember 22. 19:27

Vlagyimir Putyin csütörtök este erős gyomorfájdalmakra és hányingerre panaszkodott. Azonnal orvosokat küldtek hozzá, akik több mint egy órát töltöttek vele egy szobában. Amikor a vezető elaludt, magára hagyták – írta a Generall SVR Telegram-csatorna, amelyet egyes értesülések szerint az Orosz Külföldi Hírszerző Szolgálat volt altábornagya szerkeszt. 

A csatorna azt is tudni véli, hogy az orosz elnök az utóbbi időben már a szeretteivel sem beszél sokat. A kezelőorvosok ellenben egyre több időt töltenek vele egy helyiségben. Fontos azonban kiemelni, hogy ezeket az értesüléseket független, megbízható forrásokból nem sikerült ellenőrizni.

a Kreml ugyanakkor rendre megcáfolja azokat a híreket, melyek szerint Putyin beteg lenne.

Dmitrij Peszkov szóvivő többször is határozottan állította, hogy az orosz elnök egészségi állapota rendben van.

Nyitókép: MTI/AP/Szputnyik/Kreml pool/Mihail Mecel

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stingary76
2023. október 01. 08:36
Nem halad az ukrán ellentámadás. Hopp, kell valami hír a nyugati népeknek gyorsan! Ahha! Megvan! Putyinnak fájt a hasa a minap, rosszul lett! Még hányingere is volt. A szeretteivel meg nem beszél.
Palatin
2023. szeptember 30. 18:36
Zelenszkij már régóta meg akarja mérgezni Putyint. De ebben is melléfog. Ugyanis Oroszországban nem azt nehezményezik, hogy Putyint "túl durva az ukránokkal", hanem azt, hogy "túl szelid", Tehát a pokol akkor fog igazán elszabadulni, ha Putyint éré valami.
tizennyolcfok
2023. szeptember 26. 10:29
ilyenkor van nehéz helyzetben orbán retardált söpredéke. mindent elhisznek, amit az oroszok mondanak, de most olyat mondtak imádott bolsevik muszkáik, amit nem hihetnek el.
Katicza
2023. szeptember 24. 19:02
Ez a kamu telegram csatorna annyi marhaságot összehord, hogy az már szánalmas. Elég gyenge próbálkozás, de az is lehet nem atlantista-hohol valami, hanem inkább a kreml nyomatja, jókat röhögve a normalitási szint alá került egybites nyugati társadalmakon, akikkel bármit meg lehet etetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!