Körözés indult három szivárogtató milblogger ellen Oroszországban

2023. szeptember 01. 14:06

Az ISW szerint azonban a nagyobb közösségekre nem mernek lecsapni az oroszok.

2023. szeptember 01. 14:06

Az orosz katonai hatóságok állítólag elrendelték három orosz milblogger őrizetbe vételét, akik a közelmúltban kritizálták az orosz védelmi minisztériumot – írta meg az ISW.

Az orosz hadvezetés elkövetett korábban egy jelentős hibát.

A 205. dandár bevetésével kapcsolatos történetet azonban több milblogger is kiszúrta.

A történet röviden arról szól, hogy az egységet a Dnyepernél található, ukrán ellenőrzés alatt álló szigetek ellen vetették be. Miközben az orosz tüzérség semmilyen támogatást nem biztosított, az ukrán tüzérség teljesen lemészárolta a partraszálló alakulatot, a visszavonulásra parancsot adó századparancsnokot pedig bezárták – foglalta össze a történteket a Portfolio.

Az ISW szerint azonban az orosz védelmi minisztérium

nem mer nagyobb közösséggel rendelkező (Rybar, Wargonzo, Dva Major) milblogger-csapatokra lecsapni,

ugyanis attól tartanak, hogy az ilyen eljárások nagyobb vihart kavarnának az orosz információs térben.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: Sameer Al-DOUMY / AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Falióra tábornok
2023. szeptember 01. 16:05
mindig bájos megfigyelni, ahogy természetes élőhelyükön, a buborékban a fidesztálib putlerszopper kurvaannyák kölcsönös verbális felszopással jutalmazzák egymást. :DDDD
Hodor
2023. szeptember 01. 14:46
Megint baszd meg mandi az ellenőrizetlen fake fost toljátok az emberek pofájába, mint a tankönyv kapcsán, bakker? Kohán olyan lelkes tényellenőr, utánanézhetne ennek is. A Wargonzora, Rybarra és a felsoroltakra miért szállnának rá? Elmebetegek. Idióták. Ukrán agitFOSt toltok lassan 24/24, átveszitek a fő ukrán agitFOSó portfólió baromságot, majd ellenőrzés nélkül toljátok a bullshitet.
Thészeusz
2023. szeptember 01. 14:45
Ezek az ISW által terjeszett faszságok általában egy-egy katasztrófális ukrán kudarc, ahol a propagandaosztály(=ISW ) az ukrán szereplőt oroszra cseréli és bekamuzik valami orosz alakulatot/tisztet. Tehát a valódi történet az, hogy: "egy ukrán egységet a Dnyepernél található, orosz ellenőrzés alatt álló szigetek ellen vetették be. Miközben az ukrán tüzérség semmilyen támogatást nem biztosított, az orosz tüzérség teljesen lemészárolta a partraszálló alakulatot, a visszavonulásra parancsot adó századparancsnokot pedig bezárták" - így.
balbako_
2023. szeptember 01. 14:40
Putyinról azt még nem állították, hogy beszari....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!