Bérgyilkost bízott meg családja kiírtásával egy 22 éves férfi, de a rendőrök tőrbe csalták

2023. augusztus 10. 14:49

Az eset Oroszországban történt.

2023. augusztus 10. 14:49

A Mirror cikke szerint egy 22 éves férfi „családja meggyilkolására” irányuló tervét hiúsították meg orosz rendőrök azzal, hogy rávették a szüleit: játsszák el a halottat. A rendőrök elmondása szerint rászedték a gyanúsítottat, hogy azt higgye, bérgyilkost bérelt fel gazdag szülei és tízéves húga meggyilkolására, hogy hozzájusson örökségéhez.

A nyomozók megrendezték a gyilkosságot a családi házban – még a szüleit is rávették, hogy tegyenek úgy, mintha megölték volna őket. A rendőrség szerint ezután elküldték a színlelt gyilkossági helyszín képeit a fiúnak, akinek fogalma sem volt a beépített csapdáról.

Egy rendőr játszotta el a felbérelt bérgyilkos szerepét. A fiú utasította a „bérgyilkost”, hogy hogyan és hol kell meggyilkolni a családját. A rendőrség szerint mindhárom rokonának megöléséért díjazásban állapodott meg a beépített rendőrrel, és követelte, hogy lássa a megölt szüleiről készült képeket. A férfi édesanyja és édesapja – akiket „letaglózott” a fiuk állítólagos szándéka – halottnak tettették magukat, és fényképeket készítettek róluk, amelyeken a „halálos” késszúrásokból ömlött a vér.

Beismerő vallomást tett

A „merénylő” találkozót beszélt meg egy Mercedesben, és megmutatta a férfinak a „megölt szülei” fényképeit.  Miután a gyanúsított meglátta a képeket, „örömét” fejezte ki, és beleegyezett, hogy amint begyűjti az örökségét, kifizeti az ígért 38 000 fontot a férfinak, akit bérgyilkosnak hitt. Ehelyett a fiút – akit nem neveztek meg – azonnal őrizetbe vették a fegyveres rendőrök. A krasznodari régió rendőrsége szerint azonnal beismerő vallomást tett, és elárulta, hogy korábban kétszer is tervbe vette a gyilkosságot.

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
K4t1nk4
2023. augusztus 11. 21:02
Biztos valami kis elkényeztetett drogos, a gazdag szülők meg nevelés helyett biztos inkább mindig mindent megadtak neki. Ez manapság gyakori hiba. Meg az is, hogy a sok kis szaros, mást sem ismer a rongyrázáson és a menőzésen kívül. Egyre kevesebb a humánum, és egyre több az egó a sok nihil fiatalban. Így hal ki végül a világából az emberiség. Végül már az embertelen dolgok is elfogadhatóvá válnak pl., hogy megölesse a családját az örökségért.
need-info
2023. augusztus 10. 18:08
Ilyen gyereket neveltek? Akkor ott valami félre sikerült, de akkor sem kellene ilyet kívánni a szülőknek.
Zolotarjov
2023. augusztus 10. 15:41
Szegény Soproni Ágit is a fia ölette meg a remélt örökségért. Itt most sikerül megelőzni a tragédiát, a szemfüles rendőröknek köszönhetően..
sentimental
2023. augusztus 10. 15:16
Pintér már itt volt a kaki skodával a tegnapelőtt, utána a Mészáros & Mészáros kocsi. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!