Piedone kultusza tovább él – sorozatot kap a legendás történet

2023. július 11. 16:27

Még Bud Spencer fia, Giuseppe Pedersoli is feltűnik majd az új szériában.

2023. július 11. 16:27


Hét évvel Bud Spencer halála után kaphatnak folytatást a még mindig nagy népszerűségnek örvendő Piedone-filmek. Ezt a Sky Italia jelentette be, amely 

négy epizódot rendelt be a sorozatból. 

Mint írták, a történetben nem a Bud Spencer által megformált Rizzo felügyelőt „támasztják fel”, hanem az ő egyik tanítványa, Vincenzo Palmieri felügyelő kalandjait követhetik majd a nézők. Palmieri Piedone szellemi örököseként visszatér Nápolyba, hogy szembenézzen múltjával és hátra hagyott démonaival, miközben ki kell érdemelnie csapata bizalmát is, és elfogadtatnia főnökeivel, hogy nem épp szokványos módszerei célravezetők – ismertette a Sky Italia.

Bud Spencer fia is szerepet kap a sorozatban

A felügyelőt Salvatore Esposito alakítja, akit a Gomorra sorozatból ismerhetnek. Rajta kívül feltűnik még Peppe Fiore, Laura Grimaldi, Paolo Piccirillo, illetve Bud Spencer fia, Giuseppe Pedersoli is. A forgatókönyvet Peppe Fiore írta, a rendezői székben pedig Alessio Maria Federici ül – ismertették.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salmonella
2023. július 12. 07:52
Bud Spencer a színész történelem egyik legnagyobb alakja. Minimum 1 oscar-t megért volna a munkássága. Meggyőződésem, hogy a legnézettebb filmek között vannak az ő alakításai.
bodrigyuri
2023. július 11. 22:58
Uncsi már.
B_kanya
2023. július 11. 20:29
Az ötlettől megkívántam a babot, a megvalósítástól lehet, hogy serpenyővel a kézben megindulok.
Búvár Kund
2023. július 11. 20:06
Utolérhetetlen. Kár próbálkozni. Ha jól emlékszem amúgy itt nálunk meg még egy másik országban nagyobb kultusza van a Bud Spenser filmeknek, mint Olaszországban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!