Belehalt a német férfi a férfi szeretője elfuserált pénisznagyobbító injekciójába

2023. július 16. 18:13

Amúgy a jelentések szerint Németországban minden más országnál több pénisznagyobbító műtétre kerül sor.

2023. július 16. 18:13

„Igazán nagy péniszre vágyik” – fejezte ki óhaját a 32 éves Martin M. a 46 éves Torben K-nak, mielőtt utóbbi szilikoninjekciót adott volna be az előbbinek, ami vérmérgezést okozott, majd a 32 éves német férfi halálát szervelégtelenségben.

Érdekesség az ügyben, hogy a két férfi egy meleg társkereső oldalon találkozott, s 

 

Martin M. féltékeny lett Torben K. péniszére és gigantikus heréire, miután „közelebbről” is megismerkedtek.

 

Torben K. ugyanis már előzőleg beadta magának a szilikoninjekciót, s később kiderült, hogy több embert is „beinjekciózott”, potom 200 euróért.

Torben K-nak most „halált okozó veszélyes testi sértés és az alternatív orvosokról szóló törvény megsértése” miatt kell felelnie.

A Guardian 2014-ben arról számolt be, hogy Németország a pénisznagyobbító műtétek „otthona”: minden ötödik műtétre az országban kerül sor.

(Fox News)

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2023. július 18. 02:11
Lájkoltam, mert így eggyel kevesebb
alenka
2023. július 17. 22:33
Pusztuljatok,buzikaim.....sorban...
pipa89
2023. július 17. 09:27
Ember, ez a hír a legaljából jött fel. Gratulálok. Míg Európa keleti végén ezrek vesznek oda azért, mert a FED-tulajoknak az orosz ásványkincsre fáj a foga, addig a német meleg lágyp@csök keményebb f@rok utáni vágyukba pusztulnak bele. Ez ma Európa. Háborús halál vagy faroknagyobbítós halál. Esetleg egy 3. 4. Pfeizer utáni halál? Esetleg migráns-késelés? Vazze hol van a nagyszüleim és szüleim normális világa? Mit vétettem, hogy ebbe a mocsokba vetettek bele???
masikhozzaszolo
2023. július 17. 09:22
Miért van a memóriamatracon árok? Mert még a hosszútávú memóriája a reggeli spontán erekcióra emlékszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!