Amerikai páncélozott járművet foglaltak le az oroszok Grajvoron közelében (FOTÓ)

2023. május 22. 22:40

A jármű a Szabad Oroszország Légió harcosainak kötelékéhez tartozott.

2023. május 22. 22:40
null

Úgy tűnik, az éjszaka is jócskán bővelkedik történésekben az orosz-ukrán határ mentén, ahol hétfőn ukrán páncélosok törtek át. A Szabad Oroszország Légió harcosai miután elfoglalták Kozinka városát, előrenyomultak Grajvoron belsejébe.

Utóbbi település közelében foglaltak le a NOELREPORTS Twitter-oldala által közreadott fényképek szerint az orosz katonák

egy amerikai International MaxxPro páncélozott járművet.

A fotókat alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Twitter-fotó

***

 ***

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
18.0 fok
2023. május 23. 12:08
orbán hülyéi egyre jobban aggódnak bolsevik szovjet testvéreikért. helyes.
Hohokam
2023. május 23. 10:56
Tévedés, putinista propaganda, semmi köze a valósághoz - ez nyilvánvalóan a Vörös téren készült felvétel, ahova a hős ukrán felszabadító csapatok (élükön Kijev Szellemével és a Kígyószigeti hősökkel) akadálytalanul behatoltak és porrá zúzták a megszálló-agresszor orosz hordát, akik végső elkeseredésükben Bakhmutot is kényszerültek elfoglalni.
LancelotDuLac
2023. május 23. 10:15
hol készült a fotó? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD honnan tudjuk, hogy ez itt Grayvoron?
Kormánypárti2
2023. május 23. 08:04
"elfoglalták Kozinka városát, előrenyomultak Grajvoron belsejébe." :) Hat járművel, max harminc emberrel. Gondolom egyetlen lövés se dördült el, mert nem volt a környéken senki akire lehetett volna. Zászlót tűztek ki? Miben nyilvánul meg az az elfoglalás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!