Le Figaro: Megtiltaná a kórházak bombázását a WHO az oroszoknak

2023. május 25. 13:26

A francia lap cikkében kiemeli: Magyarország nem volt jelen a világszervezet határozatának elfogadásakor.

2023. május 25. 13:26
null

A Le Figaro online felülete beszámolt az Egészségügyi Világszervezet (WHO) genfi közgyűléséről, amely az Ukrajnával szembeni orosz agressziót elítélő határozatot fogadott el. A szavazáson a WHO 177 szavazati joggal rendelkező tagországa közül mintegy 52 ország vett részt. A lapban megemlítik, hogy Magyarország „kiemelkedett” az összes uniós tagország közül azzal, hogy

nem vett részt a szavazáson és nem írta alá a határozatot. 

Az állásfoglalás a leghatározottabban elítéli az Orosz Föderáció folyamatos agresszióját Ukrajna ellen, beleértve az egészségügyi létesítmények elleni támadásokat is – olvasható a cikkben.

Nyitókép: Handout / National Police of Ukraine / AFP

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2023. május 26. 06:54
Először kéne szólni az ukránoknak, hogy ne bujjanak kórházakba, ne lődözzenek kórházak ablakából, ne telepítsenek rakéta-és légelhárítást kórházak tetejére, közelébe! Ilyen egyszerű.
nempolitizálok
2023. május 25. 18:53
Miért bombáznának kórházakat, azok kellenek nekik is. Viszont ha a tetőn ukrán légvédelem van, az elvvilág már nem kórház.
formaegy
2023. május 25. 17:17
Mi van no-go zónások? M.o. nélkül már a fosás sem megy? Amúgy egyszerű a képlet. A puccosseggű ne kórházakban, iskolákban tárolja a lőszereket stb. Ennyi.
Halder
2023. május 25. 15:13
Akkor ezt usa is aláírja és usa-val szemben is megtartják ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!