Daniel Freund üzent Deutsch Tamásnak: Kérlek, világosíts fel!

2023. május 13. 07:53

A német EP-képviselő arra keresi a választ, hogy „mi a fene az az O1G”.

2023. május 13. 07:53
null

Daniel Freund a Twitteren reagált Deutsch Tamás EP-képviselő portálunknak adott interjújára. „Szia Deutsch” – nyitotta bejegyzését a német EP-képviselő.

Arra az állításra, hogy a Fidesz EP-képviselője szerint „Magyarországon a leghatékonyabb a korrupcióellenes rendszer az EU-ban”, Freund csak annyit írt, hogy

kifejezetten szereti a vicceket.

„Freund az uniós politika futó bolondja” – fogalmazott Deutsch amire a német képviselő szintén reagált, miszerint nem szereti a sértéseket.

Ezt követően érkezett a váratlan fordulat, ugyanis kiderült, hogy Freund nincs tisztában az O1G szöveg jelentésével. „De kérlek, világosíts fel engem. Mi a fene az O1G szöveg??” – írta a Twitteren.

***

Nyitókép: Twitter

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2023. május 17. 13:58
Ami az óegygét illeti, az a szellemi minőséged, ahogy neked, úgy mindannak, amit képviselsz. : D
Aerion
2023. május 17. 13:58
Az ilyen alakok, mint ez, akasztás előtt összeszarnák magukat a félelemtől.
demeystvan
2023. május 14. 15:07
Ez a freund gyerek egy igazi burkus. Messziről acsarkodik, ugat, vicsorog. Haközel engedjük szűkölve hízelkedik. Csak rövid pórázon szabad hazánk Szent földjére engedni, és vigyázni, hogy dolgát is inkább máshol végezze!!!!!!
Brandon the great Negro
2023. május 14. 10:32
Miért nem azoktól kérdi akikhez Budapestre érkezett, hogy eligazítást tartsanak egymásnak? Dani! Van ez az internet nevű dolog. Keress rá! Menni fog?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!