Felmérés: az ukránok 93 százaléka hisz a végső győzelemben

2023. április 04. 09:26

Az ukrán lakosság egyharmada az orosz hadsereg szétverését és az Oroszországi Föderáció szétesését tartaná valódi diadalnak.

2023. április 04. 09:26
null

Százból kilencvenhárom ukrán gondolja úgy, hogy végső győzelmet arat országa Oroszország felett – derült ki a Razumkov Központ által nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatásból, amit a VálaszOnline szemlézett. A győzelemben hívők fele szerint ez még idén, 2023-ban fog sikerülni; egynegyedük egy-két éven belül várja a háború lezárását; hét százalékuk pedig három-öt éven belül.

További érdekesség, hogy a felmérésben szereplő ukrán lakosság 

47 százaléka tekint győzelemként a 2014 januári határokhoz való visszatérésre,

míg egyharmaduk az orosz hadsereg szétverését és az Oroszországi Föderáció szétesését tartaná valódi diadalnak.

Minden tizedik ukrán hajlandó csak elfogadni a békét a 2022. február 23-i határok elismerésével, vagy azzal, hogy Oroszországnak átadják a háború kitörése után elfoglalt területek egy részét.

Képünk illusztráció. Forrása: EYEPRESS NEWS / EYEPRESS VIA AFP

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2023. április 04. 21:54
Én is hiszek az ufókban, kb annyi az esély arra is hogy találkozzam velük, mint az ukrán győzlelmre........
Varga László és akkor mi a picsa van
2023. április 04. 19:45
Az ukránok éppen olyan fanatikus agymosottak, mit a Hirlerjugend volt. Kizárólag kiirtásukkal lehet tőlük a Földet megszabadítani.
Jaznaju
2023. április 04. 16:48
Akinek humora van - bármit megért. Akinek humora nincs - bármire képes.
SkyCopy
2023. április 04. 15:39
Oké győznek... Na és utána mi lesz? Olvastak már arról hogy az a sok-sok 100 millió dollárnyi befektetést amit beléjük öntöttek, azt kamatostól fogják rajtuk behajtani? Olyan adókat kapnak a nyakukba, hogy komolyabb lesz a kivándorlás mint a háború idején. Aztán majd akkor elgondolkodnak rajta, hogy " a francba, velünk is jól kibactak". Ó hááát persze, minden sarkon meki lesz, meg ott lesznek a kirakatok mögött a csili-vili iphone telefonok is. Meg lesz wifi is. Szóval ezekért a nyugati vívmányokért megérte! :) Aztán aki marad, az meg rabszolgaként melózhat a monsanto-nak, vagy hasonlóan dicső amerikai multinak. Neeeem, nem eu-s fizetésekért, mit gondoltok! A háborús hiteleket vissza is kell fizetni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!