Csoda: megrázó felvételen, ahogy kiszabadítanak egy hattagú családot a romok alól Szíriában

2023. február 09. 04:13

„Allahu Akbar” – skandálta a tömeg, miután élve került elő a két felnőtt és a négy gyerek.

2023. február 09. 04:13
null

Két nappal az óriási földrengések után is embereket mentenek a romok alól Törökországban és Szíriában. Hatalmas volt az öröm, amikor Szíriában, 40 órával a rengések után élve tudtak kimenteni egy teljes családot. 

Az erről készült videót már milliónyian látták az interneten.

 

Nyitókép: Hiroto Sekiguchi / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szóda
2023. február 09. 10:58
Megható...bár majdnem szédszedték a gyerekeket.
Nehidd El
2023. február 09. 10:07
Ha szegény gyerekeknek nem volt egy életre szóló trauma a 40 óra a romok alatt, akkor ez az üvöltöző, őket majdnem szétszakító tömeg majd az lesz.
Fehér Agyar
2023. február 09. 08:29
Egy dolgot mindenképpen eltanulhatnánk ezektől az emberektől (de sajnos sokan vannak, akik soha, semmiből, és senki, arra érdemestől nem tanulnak, míg csak élnek), és ez a dolog pedig nem más, mint a feltétel nélküli hit és bizalom az istenükben, és az iránta érzett hálára való képességet.
Welszibard
2023. február 09. 08:13
Ez egy valóban felemelő és emberien szép pillanat. Ma (csütörtök) a földrengéstől számított 4. nap. Mint halljuk a hírekből éjszaka ott is fagypont alatti a hőmérséklet. Most már drámaian kezd lecsökkenni az élve maradottak száma hisz ha életben maradt is szomjan hal és kihűl a teste. Elképzelni is szörnyű azok szenvedése, akiken lehetetlen segíteni a sok rom miatt. Isten segítse őket és a mentőket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!