Bemutatták a fronton harcoló legmodernebb tankjukat az oroszok (Videó)

2023. február 14. 14:04

Orosz riportert engedtek be egy T-90M belsejébe.

2023. február 14. 14:04
null

Jelenleg a fronton harcoló legmodernebb orosz tank a T-90M-es, amelyek folyamatosan gördülnek le az orosz gyárakból. A T-90M-et az orosz hadsereg átmeneti megoldásnak szánta, míg legyártják a T-14 Armatát, ám a hírek szerint az végül nem kerül sorozatgyártásba. 

Egy orosz riporter lehetőséget kapott arra, hogy a fronton bemutasson egy használatban lévő harci eszközt és belülről nézhesse meg, mit tudnak ezek a gépek. A feltételezések szerint az oroszok azért engedték bemutatni a harckocsit, mert az ukránok több ilyen eszközt zsákmányoltak már a harcok során.

A nyitóképen egy T-14-es és egy T-90M látható Moszkvában. Fotó: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kivancsijani
2023. február 14. 20:06
Ezt bajos lenne használati utasítás alapján elvezetni.
Reszelő Aladár
2023. február 14. 17:49
Gondolom ha lene belőle elég, akkor már rég használták volna.
Bell & Sebastian
2023. február 14. 17:33
Ha megjött a centrumértelmiség, akkor itt az értelmes beszélgetésnek vége. Csá.
Kala pál
2023. február 14. 16:40
Ültem, vezetem T-34-et,T-54-et,55-öt, jogsit is szereztem rá,csak harmadosztályút. Elnézve ezeknek a küzdőterét hát azt kell mondanom nem semmi. A T-34-en gyakoroltuk a löveg kézi mozgatását, írón a lövegcső végén és sinusz hullámot követtük,mint mindent a seregben norma időre. Kitaposott gyakorlópályán minden szépen ment, de mikor terepen, infrával kellett menni akkor már üvöltött a pk. Elnézve ezt a modern küzdőteret, tele nyomógombbal, hát nagy tudással kell rendelkezni a kezelő személyzetnek a forduló torony és a terep adta kilengések követésében! Alulképzett személyzettel nem nyer a technika.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!