Megrendítő felvétel: így érkezett meg Pelé koporsója százéves édesanyja házához (VIDEÓ)

2023. január 03. 18:14

Az idős hölgy rossz egészségi állapotban van, az ablakban állva vett búcsút a fiától.

2023. január 03. 18:14
null

Ahogy azt korábban megírtuk, kedden temetik el a brazil futball legendás játékosát, Pelét, aki hosszas szenvedés után december 29-én hunyt el a sao paolói kórházban.

A Twitter közösségi oldalra időközben felkerült egy videó, amelyen az látható, hogy a 82 éves korában elhunyt játékos brazil zászlóval letakart koporsója megérkezett a családi házukhoz a Santos stadionból. 

Ezrek tömörülnek a szűk utcákra azért, hogy leróják tiszteletüket előtte. A videóhoz fűzött kísérőszövegből az is kiderült, hogy Pelé édesanyja nagyon rossz egészségi állapotban van, ezért csak a háza ablakából tudott búcsút venni a fiától.

A videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép:  MARCELLO ZAMBRANA / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Halder
2023. január 04. 09:32
Nem az a világ rendje, hogy egy szülő a gyermekét búcsúztassa. Egy szülőnek ennél nincs rosszabb, neki kell lemennie elsőként és abban a tudatban, hogy gyermek, gyermekei rendben élnek tovább és viszik tovább az életet.
Mandarin.
2023. január 03. 23:17
Szörnyű lehet Pelé édesanyja számára a fia búcsúztatása, tűzoltó kamion, több ezer tolongó gyászoló ember, újságírók, operatőrök hada, igaz ez talán enyhíti kicsit a fájdalmat. Adjon az Isten örök nyugodalmat a brazilok legendájának.
Kormánypárti1
2023. január 03. 20:26
Még most is rendülünk rendületlenül. (a faszom az újságírói túlbuzgóságba!)
zuriktodor
2023. január 03. 20:11
Szerették az emberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!