Szilveszterkor megerőszakoltak egy 17 éves lányt Bécsben

2023. január 04. 12:20

A fiatal lányt három férfi bántalmazta a bécsi Stadtparkban.

2023. január 04. 12:20
null

Szilveszter éjszakáján egy 17 éves lányt három férfi szexuálisan bántalmazott és megerőszakolt a bécsi Stadtparkban hajnali 1 óra 20 perc körül – tájékoztatott vasárnap a Vienna.at. Amikor barátai a lányt keresni kezdték, az ismeretlen férfiak elmenekültek.

A tinédzser a barátaival volt kint, és a parkban szólította meg a három férfi. A fiatal nő a férfiakkal együtt eltávolodott társaitól. Ezek végül a rendőrség szerint aggódni kezdtek, és keresték barátnőjüket.

Nyitókép: AXEL HEIMKEN / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Odone Ricci
2023. január 05. 20:00
Lányok ! Ha éjjel egy parkban három ismeretlen férfi közeledik felétek és sétára invitálnak, akkor tudjátok, hogy nem csillagokat fogtok nézni vagy választani, hanem egy kis szexparty vár rátok egy sötét bokorban és mind a három sorra akar kerülni. Módszereik elég durvák. A következményeket pedig ti viszitek haza. Berlinben és több nagyvárosban is történtek cifra esetek szilveszter éjjel, melyről csak a helyi kisebb újságot adtak hirt. Többnyire migrációs hátterű egyének.
Brandon the great Negro
2023. január 05. 12:09
Elszigetelt eset. Egyébként is a nagyvárosi lét velejárója.
DoomGuy
2023. január 05. 06:56
"A fiatal nő a férfiakkal együtt eltávolodott társaitól." Nyilván áldozathibáztatás, ha hülyeségnek hívom...
DonCiccio
2023. január 04. 20:29
Erről az egyről adnak hírt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!