Drámai, vészjósló figyelmeztetést küldött Zelenszkij

2022. december 24. 10:01

Az ukrán elnök éles fenyegetést is intézett a támadókhoz.

2022. december 24. 10:01
null

Karácsonyi orosz támadásokra figyelmeztet Zelenszkij – írta meg az AlJazeera. Mint fogalmaznak, Zelenszkij figyelmeztette országát a közelgő karácsonyi ünnepek idején esetlegesen fokozódó orosz támadásokra, és arra szólította fel az ukránokat, hogy 

Az ukrán elnök a péntek esti szokásos videóbeszédében elmondta, hogy találkozott legfőbb katonai parancsnokaival, hogy áttekintsék a helyzetet, és hogy kormánya „felkészül a terrorista állam különböző cselekvési forgatókönyveire. És mi reagálni fogunk”.

„Az ünnepek közeledtével az orosz terroristák ismét fokozhatják tevékenységüket” – mondta Zelenszkij. „Nincsenek tekintettel a keresztény értékekre vagy bármilyen más értékre.” Az ukrán vezető megfenyegette az oroszokat – orosz nyelvre váltva –, hogy 

Az ukrán elnök azonban azt nem fejtette ki, hogy mire gondolt.

Nyitókép: MTI/EPA/Peter Foley

***

 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jugabe
2022. december 26. 07:39
"a terror soha nem marad válasz nélkül" 8 éve lövitek Donbaszt, most meg csodálkoztok, ha titeket lőnek.
Kun Béla
2022. december 25. 20:27
Na mit hazudott ma is Begginszkij ?
Alternativ valóság
2022. december 25. 19:31
Azt tudja valaki hogy a FÉLELEM egy nagyon erős immunrendszer ellenes szer, ezért is alkalmazzák? Szenteste ilyen sokkoló címeket adni, azért ez pár éve még sosem fordulhatott elő.
Enemy
2022. december 25. 14:05
Szarházi magyargyülölő ukrán tetvek,turult döntögetni arra van eszetek! Remélem szétbasznak benneteket az oroszok!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!