A WHO legmagasabb fokozatú kitüntetését kapta meg Müller Cecília

2022. november 17. 14:54

Ezzel ismerték el az országos tisztifőorvos világjárvány idején végzett tevékenységét.

2022. november 17. 14:54
null

Hans Kluge, a WHO európai regionális igazgatója november 15-i magyarországi látogatása alkalmával a WHO legmagasabb fokozatú kitüntetését adta át Müller Cecília országos tisztifőorvosnak  a világjárvány idején végzett tevékenységéért – számolt be a rangos elismerésről Zsigmond Barna Pál.

Kluge megköszönte az országos tisztifőorvos kiemelkedő szerepét és szaktudását a hazai járványkezelésben

– írta közösségi oldalán a fideszes országgyűlési képviselő. 

Új feladatot kapott Müller Cecília

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtöktől új feladatot adott Müller Cecíliának a Magyar Közlönyben megjelent új szabályozás alapján. A kormány módosította a fővárosi és megyei kormányhivatal, valamint a járási (fővárosi kerületi) hivatal népegészségügyi feladatai ellátásáról, továbbá az egészségügyi államigazgatási szerv kijelöléséről szóló korábbi rendeletét.

Nyitókép: Zsigmond Barna Pál Facebook-oldala

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ápolómaugli
2022. november 22. 18:01
A lófaszt! Ez nem kitüntetés, hanem egy sima emlékplakett, amihez hasonlóból a WHO évente több százat elosztogat. Csak Magyarországon legalább 3 tucat embernek van ilyenje... (Csak megjegzem: a COVID-19 járvány halálos áldozatainak lakosságarányos számát tekintve a legjobb 4 között végzett Magyarorszzág a Föld országainak "versenyében".
olajfa1
2022. november 18. 10:55
A liberál-bolsik és a DK-sok HAZUDTAK! FOLYAMATOSAN MEGÁLLÁS NÉLKÜL!!! Ez a kitüntetés ezt BIZONYÍTJA! GRATULÁLOS Müller Cecíliának! További sok sikert kívánok számára!!!
states
2022. november 18. 10:01
Komcsikat megüti a laposguta.
madar299
2022. november 18. 09:15
Gratulálok , keményen megdolgozott érte !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!