Medvegyev elárulta, mi volt az orosz támadás gyújtópontja

2022. november 07. 14:01

A korábbi orosz elnök szerint Kijev világossá tette, hogy „ördögien boldog lenne”, ha atomfegyvereket vethetne be Oroszország ellen.

2022. november 07. 14:01
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy Dmitrij Medvegyev szerint a Nyugat a globális háború felé taszítja a világot. „Mi ez, ha nem egy világháború közvetlen provokációja nukleáris fegyverek használatával?” – tette fel a kérdést a volt orosz elnök.

„Ukrajna fenyegetése, hogy újraindítja nukleáris programját, volt az egyik fő oka annak, hogy Oroszország február végén katonai művelet indítására kényszerült” – fogalmazott hétfői posztjában a korábbi orosz elnök. Medvegyev szerint Kijev világossá tette, hogy „ördögien boldog lenne”, ha atomfegyvereket vethetne be Oroszország és „saját állampolgárai” ellen.

Kifejezett célzásokat tettek erre vonatkozóan, azzal fenyegetőzve, hogy újraindítják az atomprogramot.

És ez volt az egyik oka a különleges katonai művelet lefolytatásának” – szögezte le Medvegyev.

 

Medvegyev szerint szent csatát vívnak az oroszok a Sátán ellen

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács alelnöke a Telegramon tett közzé erős mondatokat, amelyek korábban egy beszédben hangzottak el a Guardian szerint. Péntek délelőtt arról beszélt Medvegyev, hogy Oroszország miért vívja a háborút, illetve kik azok, akik ellen harcol. Először leszögezte: Oroszország hatalmas és gazdag ország. „Nincs szükségünk idegen területekre, mindenünk megvan.

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / AFP

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CSokikia28
2022. november 07. 17:56
A ROMÁNOK AZÉRT UTASÍTJÁK EL PUTYIN JAVASLATÁT MERT FÉLNEK HOGY UTÁNA ERDÉLY VISSZA CSATOLÁSA KÖVETKEZNE HAZÁNKHOZ !!!
sorivo4
2022. november 07. 17:19
Teljesen mindegy mi volt. Ott baszták el, hogy tingli-tanglizni mentek, meggondolatlanul és felkészületlenül, megfelelő tervezés nélkül. Ha két hét alatt befejezték volna, már dolguk végeztével otthon lennének, és a világ legfeljebb pislogna.
Dezsőke
2022. november 07. 17:19
az elfoglalt területeken a békés életet be kellene indítani, véget kellene vetni a háborúnak.
18.0 fok
2022. november 07. 17:14
macigyev megint össze-vissza hadovál. biztos megint bevodkázott csúnyán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!