Megszólalt Dugin: Ez egy szent harc a sátáni Nyugat ellen!

2022. november 05. 10:26

A filozófus, akinek a lányát nemrég meggyilkolták, egyetért Kadirovval.

2022. november 05. 10:26
null

Az orosz erők szent háborút vívnak az antikrisztus ellen – erről beszélt Alekszandr Dugin az orosz állami televíziónak. Ahogy megírtuk, a filozófus lányát augusztusban gyilkolták meg egy autóbombával. A filozófus most elmondta, hogy egyetért Ramzan Kadirov csecsen hadúr megjegyzéseivel, aki felszólította Oroszországot a „sátánmentesítésre” Ukrajnában. Szerinte „ez egy szent harc a sátáni Nyugat ellen!”

 

Kadirov dzsihádot hirdetett

Ramzan Kadirov bejelentette a Telegram oldalán, hogy dzsihádot indítanak a csecsenek. Mint írta, a nyugati sátánizmus nyíltan Oroszország ellen dolgozik. „Sátánista demokrácia az, amikor az ateisták jogait védik, a hívőket viszont sértegetik. Vagy amikor a hagyományos párokat megfosztják gyermekeiktől, és átadják őket azonos nemű családoknak. Szándékosan az azonos nemű családoknak, nem véletlenül.

 

Hozzátette: „Ez egy ortodox csata,

Úgy véli, „ez a lényege ennek a különleges katonai műveletnek”.

 

Kép forrása: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZOARD
2022. november 05. 18:50
{szent háború} Ezzel mindent elmondott magáról!
koronaszepe
2022. november 05. 17:29
No
Kivűlálló
2022. november 05. 16:09
Ezzel csak egyetérteni lehet!
kiss.istvan770
2022. november 05. 15:03
"... a szent Oroszország végső apokaliptikus csatája az antikrisztus ellen" Ami az antikrisztust illeti ateistaként is egyetértek vele. Oroszország szentségéről azért lenne kritikai véleményem, pl.: A 40 évig ideiglenesen Magyarországon állomásozás. Oroszország nem a SZU, inkább piacgazdaság, mint kommunista, de mégis csak utódállam. Azokat az országokat illene békén hagynia amelyek nem gyilkolnak oroszokat, mint Ukrajna tette 1991 óta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!