„A fehér felsőbbrendűség” miatt Volkswagenre cserélte Tesláját egy hollywoodi színésznő

2022. november 27. 15:26

Kommentelők jelezték neki, hogy amúgy a VW-t eredetileg nácik alapították.

2022. november 27. 15:26
null

Alyssa Milano hollywoodi színésznő (aki egyebek mellett a Schwarzenegger féle Kommandóban is játszott) nagy hévvel bejelentette a Twitter-oldalán, hogy Volkswagenre cserélte Tesláját „a fehér gyűlölködés” miatt. Ahogy a Twitter-bejegyzésében fogalmazott: „Visszaadtam a Teslámat. Megvettem a VW elektromos autóját. Imádom. Nem tudom, hogy a hirdetők hogyan tudnak helyet vásárolni a Twitteren.

A kommentelőknek kellett helyre tenni Milanot

A színésznő posztját aztán több kommentelő betalálta, akik jelezték neki, hogy posztja némileg átgondolatlan, miután a Volkswagent a nemzetiszocialista vezetés alapította 1937-ben, Berlinben. Egy másik pedig az Insidernek a cikkét tette be kommentként, ami szerint a VW vezérigazgatója bocsánatot kért, amiért egy holokauszttal kapcsolatos mondatot hangoztatott egy céges rendezvényen, egészen pontosan azt, miszerint

Nyitókép: Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2022. november 28. 16:14
Szerencsétlen. És az átlag amerikai még ennél a nőnél is ostobább...
Spiltyu
2022. november 28. 10:27
a prime-jában jó suna volt... ránézésre legalábbis
ujujuj
2022. november 28. 08:31
"Kommentelők jelezték neki, hogy amúgy a VW-t eredetileg nácik alapították." Remélem akkor javasoltak neki olyan autómárkát, amit niggerek alapítottak, és terveztek. :D
vastaps
2022. november 28. 08:11
...holnap lecsereli Porsche-ra. Ja...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!