Amerikai külügyminiszter: Ha nem mi hozzuk a játékszabályokat, akkor más fogja

2022. október 18. 13:27

Antony Blinken szerint a technológia a politikai hatalom kulcsa, ebben pedig vezető szerepre kell törekednie az Egyesült Államoknak.

2022. október 18. 13:27
null

Az Egyesült Államok külügyminisztere a kaliforniai Stanfordban tartott sajtótájékoztatót hétfőn, beszédét az amerikai külügyminisztérium tette közzé.

Blinken arról beszélt, hogy a hidegháború után új verseny van a globális világban, amelynek kulcsa a technológia. Ez fogja ugyanis átformálni a gazdaságot és a hadiipart, az egészségügyet és az élelmiszeripart. 

Mi kell, hogy legyünk azok, akik ott ülnek az asztalnál, és segítenek meghozni a szabályokat a technológia felhasználása terén. Ha az Egyesült Államok ezt nem teszi, másvalaki meg fogja.

És akkor olyan szabályok születnek, amik nem tükrözik a mi értékeinket, a mi érdekeinket. Ennek a végeredménye káosz lesz, amelyből olyan világ fog születni, amely megpróbálja kihasználni a mi fejlődésünket” – fogalmazott.

Nyitókép: Josh Edelson / POOL / AFP

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2022. október 19. 19:16
Andrew Anglin ezt üzente ennek a zsidó gitárosnak: https://stormer-daily.rw/jew-terrorist-blinken-explains-us-world-domination/
Tobit
2022. október 19. 11:54
Az USA egyre több állam belügyeibe avatkozik be. Teheti mert a legtöbb állam kormány gyáva, seggnyaló. Nem tanulták még meghogy az USA ha érdeke úgy kivánja a legnagyobb szárba hagyja szövetségeseit. Lásd: Irak, Líbia stb. Ukrajna más, ott még van mit lenyúlni. Egyébbként Ukrajnát az USA tanácsadók vezetik. Az Ukrán színpadi kormány pedig ripacsok gyülekezete.
Tobit
2022. október 19. 11:52
Az USA egyre több állam belügyeibe avatkozik be. Teheti mert a legtöbb állam kormány gyáva, seggnyaló. Nem tanulták még meghogy az USA ha érdeke úgy kivánja a legnagyobb szárba hagyja szövetségeseit. Lásd: Irak, Líbia stb. Ukrajna más, ott még van mit lenyúlni. Egyébbként Ukrajnát az USA tanácsadók vezetik. Az Ukrán színpadi kormány ripacsok gyülekeze
Kivűlálló
2022. október 19. 00:18
Jobb lenne a világnak ha más hozná a szabályokat, mint az USA! Az USA megbukott erkölcsből, emberségből és minden másból is! Ideje letennie a lantot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!