Újabb orosz oligarcha halt meg, a tengerbe zuhant egy hajóról

2022. szeptember 13. 15:21

Az orosz energiaszektor egyik magas rangú vezetője meghalt, miután a jelek szerint leesett egy hajóról a hétvégén.

2022. szeptember 13. 15:21
null

Újabb, az orosz elnökhöz közeli üzletember halt meg különös körülmények között: Ivan Pecsorin szombaton hunyt el, miután sajtóhírek szerint vízbe esett egy hajóról a Tengermelléki határterületen, Vlagyivosztok közelében. A 39 éves férfi holttestét hétfőn, hosszas keresést követően emelték ki a vízből – írja az orosz sajtó.

A Kreml-közeli Pravda szerint Pecsorin barátai körében szállt fel a hajóra a Ruszkij-szigeten, és már akkor „spiccesek” voltak. A cégvezető negyven perccel az indulás után zuhant le a fedélzetről, a holttestét hétfőn mosta ki a víz a szigetnél.

Pecsorin néhány nappal korábban részt vett a Vlagyimir Putyin orosz elnök által Valdivosztokban rendezett Keleti Gazdasági Fórumon. Pecsorin Vlagyimir Putyin alatt dolgozott, ő felelt például a kelet-oroszországi légi közlekedés fejlesztéséért.

Nyitókép: Twitter

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 14. 06:57
Itt van az illiberális stróman uraknak a követendő példa, amikor a főni nyaka körül kezd szorulni a hurok. Reméljük Zuckerberg Lölő egyensúlyérzékével nincsen semmi probléma!
5m007h 0p3ra70r
2022. szeptember 13. 21:49
Nem ismerte a járást, nem a sajátja volt. Azt már lefoglalták jóakaratú enberek.
panyigai péter
2022. szeptember 13. 19:49
A mai parlamentáris rendszerek Platón és Arisztotelész felosztásában az oligarchiák közé tartoznak. Az utolsó demokráciák kb. 2000 éve tűntek el. Néhány államnak van néhány demokratikus intézménye, mint az angolszász esküdtbíráskodás, ahogy a '48-as 12 pont közt is ott az esküdtszék, a svájci népszavazások (az állami költségvetést is népszavazás hagyja jóvá jobb helyeken), helyi önkormányzat, és kb. kész, ettől még nem demokráciák ezek se. Nem mondok újat, de az újságírói nyelvezet félrevezető és propagandisztikus.
AndyP
2022. szeptember 13. 19:22
Hullanak az orosz kazarok csak az a baj hogy a nyugatiak meg nem. Rothchild Rockerfeller stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!