Cristiano Ronaldo érzelmes búcsút vett a királynőtől

2022. szeptember 09. 14:03

„Tisztelettel adózom emléke előtt, és gyászolom ezt a pótolhatatlan veszteséget” – írja közösségi oldalán a futballsztár.

2022. szeptember 09. 14:03
null

A Manchester United ötszörös Aranylabdás sztárja, Cristiano Ronaldo is elbúcsúzott a meghalt brit uralkodótól, II. Erzsébet királynőtől. Ahogy a 37 éves sztár írja Instagram-oldalán: szigetországbeli pályafutása alatt mindig érezte az Egyesült Királyság örökké tartó szeretetét Őfelsége iránt – írja az Index.

„Profi pályafutásom nyolcadik évét töltöm a Premier League-ben. Az évek során végig éreztem az emberek örökké tartó szeretetét, amit a királynő felé tanúsítottak, és azt, hogy Őfelsége milyen fontos volt, és lesz a brit nép számára. Tisztelettel adózom emléke előtt, és gyászolom ezt a pótolhatatlan veszteséget azzal az országgal együtt, amelyet megtanultam otthonomnak nevezni. Gondolataim és imáim a királyi családdal vannak” – írta a portugál világsztár. 

A szigetországban 10 napos nemzeti gyász kezdődött az uralkodó halála után, így a hétvégi Premier League-fordulót sem rendezik meg, és minden labdarúgó-mérkőzést elhalasztanak. 

 

Kapcsolódó

Szombaton hivatalosan is az Egyesült Királyság királyává kiáltják ki III. Károlyt. A koronázás azonban még odébb van. Bővebben..

 A koronázás azonban még odébb van.

Nyitókép: Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lutra
2022. szeptember 10. 08:02
Egy focista fényévekkel kulturáltabban nyilatkozik, mint fajproli felvilágosult értelmiségi főpolgármesterünk.
pemete jakab
2022. szeptember 09. 22:05
"Cristiano Ronaldo érzelmes búcsút vett a királynőtől" Lehet, hogy az MU is érzelmes búcsút vesz nemsokára Ronaldótól.
Toblerone
2022. szeptember 09. 21:28
Az hogy nem ő írta (fogalmazta) az egy dolog, az hogy nyelvtanilag hibás a poszt, az megbocsáthatatlan.
Ferer
2022. szeptember 09. 19:24
Jajj istenem még ennek az öntelt hólyagnak a nyilatkozata hiányzott -.-
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!