Brazília legendás küzdősportbajnokát fejbe lőtték São Paulóban

2022. augusztus 08. 12:05

A tettes ellen elfogatóparancsot adtak ki, de még szökésben van.

2022. augusztus 08. 12:05
null

Sokkolta Brazíliát a 33 éves Leandro Lo Pereira do Nascimento halála. Leandro Lo minden idők egyik legsikeresebb brazil küzdősportolója volt: öt különböző súlycsoportban nyolc világbajnoki aranyérmet nyert 2012 és 2022 között. Az utolsó vb-aranyát Kaliforniában szerezte a 88 kilósok közt a brazil ju-jitsuban – írja a Telex.

A BBC tudósítása szerint Leandro Lo vasárnap hajnalban egy São Pauló-i bárban egy szolgálaton kívüli rendőrrel került összetűzésbe. A szemtanúk elmondása szerint a rendőr egy üveggel fenyegette, majd a sportoló ártalmatlanította és hazaküldte őt. A rendőr viszont előrántotta a fegyverét, és homlokon lőtte.

A világbajnokot kórházba szállították, ahol megállapították a halálát. A tettes ellen elfogatóparancsot adtak ki, de még szökésben van.

Nyitókép: Youtube

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bicsike
2022. augusztus 13. 21:26
Legyen könnyű neki a föld. A gyilkosának hasonló jókat kívánok vagy sínylődjön a rácsok mögött az utolsó levegővételéig.
flesh ripper
2022. augusztus 09. 07:01
Éjszaka, főként a brazil lokálokban, ilyesmik történnek. Jocókám, maradj otthon éjjel a meleg asszonyka mellett, a biztonságos combjai között!
Kivűlálló
2022. augusztus 09. 00:48
Valaki sokat bukhatott a fogadáson rajta...! :)
citromosParizer
2022. augusztus 08. 21:32
szerintem valami fogadási balhé lehetett a háttérben, a rendőr csak fedő sztori. keresztbe húzhatta pár nagy kutya bizniszét, hogy pl nem feküdt ki a 4. menetben. akár hogy is volt, kár minden fiatal életért, főleg ha ilyen tehetséges valamiben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!