Zelenszkij tanácsadója: Nem csupán deviánsok, de fogyatékosok is az LMBTQ-emberek

2022. június 25. 14:04

A kijelentés után a tanácsadó visszakozott, bizonyítékul pedig egy képet csatolt magáról, amelyen színészként korábban egy drag queent alakít.

2022. június 25. 14:04
null

A kijevi pride szervezői a Twitteren tettek közzé egy hangfelvételt, amiben Olekszij Aresztovics tanácsadó egy június 22-i beszédében nem csupán deviánsoknak, hanem fogyatékosoknak is titulálta az LMBTQ-közösség tagjait. Az elhangzottak miatt a pride szervezők felszólították az ukrán elnököt, hogy távolítsa el a pozíciójából Aresztovicsot, szerintük ugyanis ez nem csupán a közösség elleni súlyos kijelentés,

hanem Ukrajna lehetséges EU-s csatlakozására is rossz fényt vet.

A bejegyzésre nem sokkal később maga az elnöki tanácsadó válaszolt a Facebook-oldalán, aki kikérte magának, hogy pellengérre állítják, toleranciát követelt meg kifejtette, hogy nem is úgy értette, és bizonyítékul egy képet csatolt magáról, amelyen színészként korábban egy drag queent alakít.

Nyitókép: Facebook

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2022. június 28. 01:32
Minden nagytudású elmehetne külker ügyletkötőnek. :)
brekker
2022. június 28. 01:15
HUXIT! Abban az lesz a jó, hogy a felesleges tudálékos senkik eltűnnek a lefolyón. Kegyes uram Karolus, nekem ez a forgatókönyv egyre inkább tetszik.
nemox
2022. június 26. 20:32
Milyen sok a szerencsétlen szánalmas ember itt a kommentekben, akiket nem érdekelnek a tények, hanem csak a maguk kis alaptalan utálkozását hajtogatják. Nem attól lesz igaz valami, hogy te azt gondolod. Nem attól lesz igaz valami, hogy én azt gondolom. A tényeknek kell utánanézni. És tényekkel sajnos nem alátámasztható az utálkozás. Miért utálkoztok? Az ótestamentum miatt, ahol ugyanabban a levetett részben az is le van írva hogy kövezd meg a feleséged ha két különböző anyagból készült ruhát visel? A régmúlt történelme miatt, ahol folyamatosan voltak a világon mindenhol 3. nemű sámánok és homoszexuális kapcsolatok? Az európai értékrend miatt, aminek a görög és római alapjainál folyamatosan ott volt a homoszexualitás? A 20 századi történelem miatt ahol a nácik legyőzésének egyik kulcseleme egy homoszexuális férfi volt? Vagy az a gond, hogy annyira nagyon égyetértetek hitlerrel, sztálinnal, vagy talán a radikális muszlimokkal, hogy nem akartok az LMBT-írtásuk ellen beszélni? Vagy az EUnak való ellenállás miatt, annak ellenére, hogy sokáig magyarország és lengyelország előrébb voltak a nyugatnál LGBT jogok szempontjából? A tudomány nem támogatja a kiközösítő nézőpontot. A vallás nem szolgáltat mentséget a gyűlölködő hozzáállásra. Az európai felvilágosult civilizáció és egyéni szabadságos racionális értékrendünk elveti az utálkozó véleményeket. A történelemnek pedig mindig a rosszabb, bukásra-ítéltebb oldalán ellenezték jobban az LMBTseket. Az hogy valaki valamiben más csak a kis szellemű, rettegő kisállatnak probléma. "Jajj ez más mint én, gyorsan utálni/megalázni kell, mert minden ami nem én vagyok rossz!" Mert túl nehéz neki felfogni azt, hogy különbségek ellenére is lehet együttműködni. Itt az ideje levonni pár következtetést. Ne szégyenítsétek a hazát degenerált utálkozó hülyeséggel. Többek vagytok ti ennél.
konfucius
2022. június 25. 23:59
Természetesen ez abszolúte jogállami, EU-tagságot nekik, MOST! Bezzeg a gyermekvédelmi törvény, amiatt a földdel egyenlővé kell tenni Magyarországot. Hogy mennyire nagyon utálom már az EU-t!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!