Ungvári sportoló esett el a fronton

2022. május 05. 16:47

A sportmester haláláról a közösségi oldalakon számoltak be bajtársai.

2022. május 05. 16:47
null

Az erősember-sport egyik jeles kárpátaljai képviselője vesztette életét az ukrajnai háborúban – adta hírül a Kárpátalja.ma.

Olekszij Malcev a háború kitörését követően a kárpátaljai területvédelmi egységben teljesített szolgálatot. Ezután a fronton védte Ukrajnát az orosz erőktől.

A sportmester haláláról a közösségi oldalakon számoltak be bajtársai – írta a portál.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. május 06. 08:11
Köszi,putyin! :(
Taksony
2022. május 05. 18:36
Meghalt egy Ukrán aki egy tőlünk elrabolt területen élt. Ebben mi a hír számunkra?
Ben Jeremiah
2022. május 05. 17:18
Ukrajnában erősen hirdetik, hogy jelentkezzenek önkéntesnek a területvédelmi egységekbe - merthogy akkor a hivatásosok felszabadulnak a harcokhoz. Erre szegény balek, aki nyugat ukrajnában lemberg vagy ungvár környékén lakik, jelentkezik, hogy akkor majd ott védi jól ukrajnát. (Abban okoskodik, hogy akkor nem hívják be, és nem viszik ogyesszába.) De nem. A területvédelmi egységek katonáit simán beosztják a donbasszban és környékén harcolók közé, ahol örülnek a messziről érkezett balekoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!