Volt kongresszusi képviselő: Orbánt fizetett papagájok veszik körbe, ami miatt Putyin sorsára juthat

2022. április 01. 09:45

Éles kritikával illette a magyar konzervatívokat egy volt republikánus képviselő.

2022. április 01. 09:45
null

Egy volt republikánus képviselő, Joe Scarborough csütörtöki podcast-műsorában élesen bírálta Orbán Viktort illetve a magyar konzervatívokat. Kifejtette, hogy „az úgy nevezett” konzervatívok csak megjátsszák a szerepüket, és 

azért kapják a fizetésüket, hogy Orbán szövegeit ismételjék, mint a papagájok”.

A képviselőből lett műsorvezető aztán Putyinhoz hasonlította a magyar miniszterelnököt. Szerinte a két vezető azért hasonló, mert „mindketten gyűlölik a Nyugatot és a liberális demokráciát, a szabad sajtót, a sokszínűséget, a bevándorlást”.

Végül rámutatott arra, hogy Putyin seregei azért szenvednek sorozatos vereséget Ukrajnában és azért néz ki egy bolondnak, mert elhallgattatott minden más hangot és hazudnak neki – ez utóbbi pedig Orbán Viktorra is igaz, szerinte.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
europész
2022. április 01. 19:33
Na megszólalt az al mamagáj.Jól betanulta a szöveget.
Monongahela
2022. április 01. 16:50
Jé, ez is hazudik: "mindketten gyűlölik a Nyugatot és a liberális demokráciát, a szabad sajtót, a sokszínűséget, a bevándorlást".
Ferry63
2022. április 01. 15:51
Csak azt nem tudom jövöhéttöl hol a kurva anyádba leszel a többi Sok okos fasszal , aki hirtelen nagy magyar szakértö lett!
Takagi
2022. április 01. 14:52
Anyátok gombás pi..ja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!