Nem csak Viagrát, hanem péniszimplantátumokat is rendelt a brazil hadsereg

2022. április 16. 13:56

Hatvan darab péniszimplantátumot rendeltek 244 millió forint értékben.

2022. április 16. 13:56
null

Nemrég óriási botrány tört ki Brazíliában, miután kiderült, hogy bár a kórházakban alig van gyógyszer, a hadsereg hatalmas tételben rendelt potencianövelő gyógyszereket, pontosabban Viagrát. Néhány nappal később, egy másik katonai beszerzés bizonyítékait is nyilvánosságra hozták:

A brazil hadsereg a Viagrák mellett hatvan darab péniszimplantátumot is rendelt, darabja 3,5-4,2 millió forintnyi dollárba került. A beszerzés összértéke meghaladta a hétszázezer dollárt, azaz a 244 millió forintot. A brazil honvédelmi minisztérium egyelőre még nem reagált a botrányra.

Nyitókép: EVARISTO SA / AFP

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2022. április 16. 19:28
Mi meg azt hittük, menők vagyunk, hogy bevittük a vodkát a kantinba....
Ispán
2022. április 16. 18:01
Ha elfogy a töltény, marad a szuronyt szegezz. Nem mindegy mekkora!
Nemaztmondták Feri!
2022. április 16. 17:07
Ebben is jobbak vagyunk. Mit hadsereg? Nálunk a parlament kétharmada, vagyis inkább háromnegyede pénisz implantátum. Magyarország előre mered, nem hátra! Viktorral, vagy viagrával, ki bánja?!
balbako_
2022. április 16. 15:28
Az élet meghozza a szatíra igazát. Nálunk is megjelent egy könyv Pantaleón és a hölgyvendégek címmel a perui író, Mario Vargas Llosa műve amiben a főhősnek a dzsungel mélyén szolgáló katonák nőkkel való ellátását kell megszerveznie. Az olvasó a hasát fogja a nevetéstől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!